ΑΕΚ

Αραούχο: "Έκανα τα πάντα για να έρθω"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÁÑÉÓÁ / ÁÑÁÏÕ×Ï / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÁÑÉÓÁ / ÁÑÁÏÕ×Ï / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σέρχιο Αραούχο μίλησε για την επιστροφή του στην ΑΕΚ, την αγάπη του κόσμου, το γκολ που σημείωσε κόντρα στην ΑΕΛ, ενώ αναφέρθηκε και στο προσεχές παιχνίδι με τη Ριέκα (14/09, 20:00) για το Europa League.

Ακόμα και οι λίγες προσκλήσεις που βρέθηκαν στις εξέδρες του άδειου ΟΑΚΑ, σηκώθηκαν στο πόδι όταν ο Σέρχιο Αραούχο πήγε στη γραμμή του πλαγίου, για να περάσει ως αλλαγή στο ματς με την Λάρισα. Και φυσικά όταν ο Αργεντινός φορ σκοραρε, δέκα λεπτά μετά την είσοδο του, εγένετο… χαμός.

Από τον πάγκο της ΑΕΚ, μέχρι και την εξέδρα των επισήμων. Αυτή η αγάπη όλων, ήταν που έφερε πίσω τον Αραούχο. Το παραδέχθηκε ο Αργεντινός φορ μιλώντας στην κάμερα της Nova, αμέσως μετά την λήξη του ματς.

"Η αλήθεια είναι ότι ήταν ένα 'θλιβερό' παιχνίδι λόγω του κλίματος που δεν υπήρχε κόσμος. Ήθελα να παίξω, δεν ήξερα αν θα συμβεί, αλλά είμαι χαρούμενος που κατάφερε να σκοράρω και συνεχίζουμε".

Για το πόσο μπορεί να τον βοηθήσει το γεγονός ότι σκόραρε με την επιστροφή του στην ομάδα: "Είναι πάρα πολύ σημαντικό να σκοράρει ο οποιοσδήποτε επιθετικός. Τόσο εγώ όσο και ο Λιβάγια. Αυτό που θα κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε ο ένας να βοηθήσει τον άλλο ώστε να βοηθήσουμε συνολικά την ομάδα. Να κάνουμε καλά παιχνίδια, να μπορέσουμε να σκοράρουμε ώστε να πάρουμε καλά αποτελέσματα".

Για την παρουσία του Λιβάγια: "Πιστεύω ότι θα είναι λίγο δύσκολο για τον προπονητή να πάρει αποφάσεις. Τόσο εγώ όσο και ο Λιβάγια θα είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι αν μπορέσουμε να παίζουμε μαζί, αλλά ο προπονητής θα είναι αυτός που θα πάρει τις αποφάσεις. Μακάρι να μπορέσουμε να παίζουμε μαζί".

Για το ματς με τη Ριέκα και αν ένας από τους λόγους της επιστροφής του ήταν η συμμετοχή της ΑΕΚ στο Europa League: "Νομίζω δεν ήταν καθαρά κίνητρο να συμμετέχω στην Ευρώπη. Εγώ γύρισα γιατί ένιωσα την αγάπη του κόσμου. Ένιωσα ότι ήμουν αγαπητός και ο κόσμος της ΑΕΚ ήθελε να επιστρέψω για αυτό έκανα και τα πάντα για να έρθω. Σήμερα με ελάχιστο κόσμο άκουσα το χειροκρότημα και αυτό μου δίνει δύναμη".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ