ΑΕΚ

Αραούχο: "Δεν φεύγω ικανοποιημένος"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ / EUROPA LEAGUE / AEK - AUSTRIA WIEN / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ πήρε την ισοπαλία από την Αούστρια με γκολ του Λιβάγια στο 90' αλλά ο Σέρχιο Αραούχο στις δηλώσεις του σημείωσε πως δεν είναι ικανοποιημένος καθώς έπρεπε οι "κιτρινόμαυροι" να νικήσουν.

Η ΑΕΚ έμεινε αλύγιστη και στην αναμέτρηση με την Αούστρια σκοράροντας σε 2-2 στο 90' αλλά ο Σέρχιο Αραούχο θεωρεί πως η ομάδα του έπρεπε να πάρει το παιχνίδι και για αυτό δεν έφυγε ικανοποιημένος από το ΟΑΚΑ.

Χαρακτηριστικά δήλωσε στην κάμερα της "Cosmote TV":

"Νομίζω ότι έπρεπε να έχουμε ξεχάσει τον Ολυμπιακό και να μην τον σκεφτόμαστε, θέλαμε τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι για να είμαστε πρώτοι στον όμιλο αλλά αφού πετύχαμε γκολ, μετά χαλαρώσαμε, ήταν σημαντικό να σκοράρουμε το πετύχαμε αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη".

Τι σημαίνει αυτός ο βαθμός για την ΑΕΚ;
"Εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος γιατί θέλω πάντα να νικάω. Κάναμε πολλές ευκαιρίες, τόσο οι συμπαίκτες μου όσο και εγώ, ωστόσο πρέπει να μάθουμε να τις εκμεταλλευόμαστε καλύτερα, γιατί δημιουργούμε αρκετές αλλά δεν πετυχαίνουμε όσα γκολ μπορούμε. Φεύγω και δεν είμαι ικανοποιημένος γιατί πάντα μου αρέσει να κερδίζω".

Είδαμε στο τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό την τετράδα Αραούχο, Μάνταλος, Λιβάγια και Χριστοδουλόπουλος, σήμερα την είδαμε από την αρχή, τι να περιμένουμε στο μέλλον;
"Κάθε φορά που σκοράρουμε, είτε οι συμπαίκτες μου είτε εγώ, θα είμαι χαρούμενος. Γνωρίζω τον Μάρκο από την Λας Πάλμας, μου αρέσει να παίζω μαζί του, είναι απόφαση του προπονητή αν θα μας έχει στην ίδια εντεκάδα με τον Πέτρο και τον Λάζαρο. Οι τέσσερις μας πάντως συνεργαζόμαστε καλά και νομίζω ότι αυτό θα αρχίσει να βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ