ΑΕΚ

Αραούχο: "Αν μπορέσω να επιλέξω, θα ήθελα να μείνω στην ΑΕΚ"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ξεκάθαρος τόσο ως προς την δική του επιθυμία όσο και ως προς τα δεδομένα της παραμονής του στην ΑΕΚ, ήταν ο Αργεντινός επιθετικός, Σέρχιο Αραούχο.

Μπορεί ακόμα να αργεί το τέλος της σεζόν, όταν και πραγματικά θα ανοίξει η κουβέντα για το μέλλον του Σέρχιο Αραούχο. Όμως η συζήτηση και κυρίως η... πίεσε από τον κόσμο της ΑΕΚ, έχει ήδη ξεκινήσει.

Πάντως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, μιλώντας στην κάμερα της Nova, ήταν απολύτως ξεκάθαρος. Τόνισε πως η επιθυμία του ίδιου είναι να παραμείνει στην ΑΕΚ. Όπως επίσης ξεκαθάρισε πως η απόφαση είναι στο χέρι των διοικήσεων της Ένωσης και της Λας Πάλμας.

"Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ και λόγω της αγάπης που μου δείχνει ο κόσμος από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τόση αγάπη που έχω πάρει μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα είναι κάτι που δεν μπορεί να ξεχαστεί εύκολα.

Αυτή τη στιγμή εγώ είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στη δουλειά που κάνω στην ΑΕΚ. Δεν επιτρέπω σε κανέναν και σε τίποτα να με επηρεάσει. Είτε παίζω, είτε όχι πρέπει όλοι να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και πρώτος μας στόχος αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι ο αγώνας του Σαββάτου".

- Για να μην σου γίνει για πολλοστή φορά η ερώτηση σχετικά με την παραμονή σου, να το θέσουμε διαφορετικά. Τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει έναν ποδοσφαιριστή του επιπέδου σου, να αψηφήσει το δέλεαρ της επιστροφής στην La Liga ή σε κάποιο άλλο προηγμένο πρωτάθλημα, για να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ελλάδα και την ΑΕΚ;

"Εγώ παίζω όπου αισθάνομαι ευτυχισμένος και μπορώ να πω ότι σήμερα αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος, πολύ χαρούμενος και ευγνώμων σε όλους. Απ' αυτόν που καθαρίζει, μέχρι τον πρόεδρο. Όλοι μου συμπεριφέρονται πολύ καλά. Το αν θα μείνω ή όχι θα αποφασιστεί από τον πρόεδρο (της ΑΕΚ) και τον πρόεδρο της ομάδας που ανήκω. Πιστεύω ότι σε αυτή τη συζήτηση δε μπορώ να μπω. Όσο και να το θέλω είναι δύσκολο. Θέλω όμως να πω ότι αν θα μπορέσω να διαλέξω, θα μου άρεσε να συνεχίσω εδώ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ