ΑΕΚ

Αποθέωσε τρεις παίκτες της ΑΕΚ και τον... Ρέτσο ο Ντέμης

Αποθέωσε τρεις παίκτες της ΑΕΚ και τον... Ρέτσο ο Ντέμης
Ντέμης Νικολαΐδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε όσα συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο του "Γ. Καραϊσκάκης" στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ, αποθεώνοντας τρεις παίκτες της Ένωσης και έναν του Ολυμπιακού. Τι είπε για τον ρέφερι του αγώνα.

Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε όσα συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο του "Γ. Καραϊσκάκης" στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο παλαίμαχος στράικερ της Ένωσης και άλλοτε πρόεδρός της, στάθηκε στους Τσιγκρίνσκι, Αραούχο και Μάνταλο, οι οποίοι κατά τον ίδιο έκαναν την διαφορά για την ομάδα του, ενώ αποθέωσε τον Ρέτσο. Παράλληλα, στάθηκε στην διαιτησία του Παπαπέτρου, τη οποία έκρινε πολύ καλή και δίκαιη.

"Με τον Τσιγκρίνσκι στην άμυνα και τον Αραούχο στην επίθεση ο Μάνταλος είναι ο παίκτης που θέλουμε να βλέπουμε. Εμπιστοσύνη πίσω του, επιθετικό κλάσης να συνεννοείται με τα μάτια μπροστά του.

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς να δεχθούμε δεύτερο γκολ από τον καλύτερο Ολυμπιακό και τον... Μάριν. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ έφερε το παιχνίδι όπως το ήθελε. Ίσως να μπορούσε και να τελειώσει την πρόκριση.

Ο διαιτητής σφύριζε ότι έβλεπε και μιλούσε με σεβασμό στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, πράγμα σπάνιο στο πρωτάθλημα μας. Αν ήθελε να αδικήσει τον Ολυμπιακό την αφορμή την είχε από το 36' με την χειρονομία του Ρομαό.

Ο Ρέτσος είναι σπουδαίο ταλέντο και ο καλύτερος για την ομάδα του στο ντέρμπι. Του εύχομαι να έχει ανάλογη συνέχεια.

Για μας, το ταλέντο και η προσωπικότητα των τριών που ανάφερα στην αρχή, έκανε την διαφορά.

Εύχομαι σε όλους καλή Ανάσταση".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ