Απορρίφθηκε προσφυγή στο ΣτΕ κατά του γηπέδου

Μια σημαντική απόφαση που αφορά το ζήτημα του νέου γηπέδου, πήρε στα χέρια της η ΑΕΚ από το ΣτΕ. "Μια ακόμη νίκη στη μεγάλη μάχη", υποστηρίζεται στην ανακοίνωση της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ.

Η ΑΕΚ θα χρειαστεί να δώσει "μάχες" στο Συμβούλιο της Επικρατείας για το έργο της κατασκευής του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς εκκρεμεί η εκδίκαση δυο προσφυγών.

Όμως, την Τετάρτη (29/11) πήρε στα χέρια της μια σημαντική απόφαση από το ΣτΕ, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως "όπλο" σ' όλες τις μάχες που θα δοθούν.

Το ΣτΕ απέρριψε προσφυγή, κρίνοντας πως δεν απαιτείται Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το έργο, αλλά μια απλά Μελέτη Περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

"Με την απόφαση 3089/2017 του ΣτΕ απορρίφθηκε η προσφυγή Δημητριάδη και το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε ότι δεν είναι απαραίτητη για το έργο η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, όπως από την πρώτη στιγμή είχαμε υποστηρίξει, απορρίπτοντας τη γνωμοδότηση του περίφημου Επιμελητηρίου Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητας (αστική μη κυβερνητική οργάνωση - εταιρεία του Αστικού Κώδικα), που είχε επιστρατεύσει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας για να αμφισβητήσει –μάταια- το κύρος της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, που οδήγησε στην έκδοση της καθόλα νόμιμης άδειας για την κατασκευή του γηπέδου μας.

Μία ακόμα νίκη στη μεγάλη μάχη για να υλοποιηθεί το όνειρο του κόσμου της ομάδας μας για τη μεγάλη επιστροφή στα ιερά χώματα των προγόνων και ιδρυτών μας". 

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η είσοδος στο πιο διαστημικό πάρτι του κόσμου κοστίζει 4300 ευρώ

Από σήμερα, μπορείς να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου σε συνθήκες μηδενικής βαρύτρητας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24