ΑΕΚ

Απομένει το ραντεβού για Λυμπερόπουλο και ΑΕΚ

Απομένει το ραντεβού για Λυμπερόπουλο και ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όπως μετέδωσε ο Sport24 Radio 103,3, η πρώτη επαφή Μελισσανίδη - Λυμπερόπουλου έγινε και απομένει το καθοριστικό ραντεβού των δύο για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

Όπως αποκάλυψε ο Βαγγέλης Αρναούτογλου, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήλθε ήδη σε επαφή με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος προπορεύεται στη λίστα διαδοχής του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς για το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Ο Λυμπερόπουλος είναι ενήμερος για όσα συμβαίνουν στην ομάδα, τον τρόπο λειτουργίας της τον τελευταίο χρόνο και τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται ώστε να παρθούν οι κατάλληλες αποφάσεις για την ενίσχυση της ομάδας και τον καθορισμό των μεταγραφικών στόχων.

Απομένει το καθοριστικό ραντεβού με τον Μελισσανίδη προκειμένου να συναποφασίσουν αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για εκ νέου συνεργασία καθώς και οι δύο πλευρές έχουν την επιθυμία, ωστόσο πρέπει να υπάρχουν και ξεκάθαρες εξηγήσεις για το ρόλο του Λυμπερόπουλου.

Στην πρώτη θητεία του, ο τότε Τ.Δ. της Ένωσης δεν μπόρεσε να περάσει τις ιδέες του και επέλεξε να αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2014, αμέσως μετά την ολοκλήρωση οικοδόμησης του ρόστερ που χρησιμοποιήθηκε στη Β’ Εθνική.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ