ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόλλων Λάρισας - ΑΕΚ: Το πρώτο γκολ του Μπότου με τη φανέλα της ΑΕΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Η ΑΕΚ έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη 2-0 του Απόλλωνα στην Λάρισα και ο νεαρός Γιάννης Μπότος ήταν αυτός που πέτυχε το τρίτο γκολ της Ένωσης στο 76', πανηγυρίζοντας το πρώτο του γκολ με τα κιτρινόμαυρα (VIDEO).

Ένα όμορφο ποδοσφαιρικό απόγευμα είχε την Τετάρτη η ΑΕΚ για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, με την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη να επικρατεί 4-0 και να παίρνει το εισιτήριο για την νοκ-άουτ φάση.

Το ματς μάλιστα αυτό θα μείνει για πάντα στη μνήμη του Γιάννη Μπότου, με τον γεννημένο το 2000 μεσοεπιθετικό να αγωνίζεται μόλις για δεύτερη φορά με τη φανέλα της Ένωσης και να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τα κιτρινόμαυρα.

Αυτό έγινε στο 76ο λεπτό, με τον Γιακουμάκη να φεύγει από δεξιά στην κόντρα επίθεση και να μπαίνει στην περιοχή, να κάνει το γύρισμα, και τον Μπότο να κάνει το πλασέ προ κενής εστίας και να σκοράρει.

Σημειώνεται πως ο Μπότος έκανε το ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα κόντρα στην Λαμία, στο ματς που διεξήχθη στην Καλλιθέα για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων, όπου τότε ήταν στο αρχικό σχήμα και αγωνίστηκε για 58 λεπτά.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΠΟΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΑΕΚ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ