ΑΕΚ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Πογέτ στο SPORT24: "Έρχομαι να πάρω τίτλους με την ΑΕΚ"

Sunderland manager Gus Poyet on the touchline during the Barclays Premier League match at White Hart Lane, London. PRESS ASSOCIATION Photo. Picture date: Saturday January 17, 2015. See PA story SOCCER Tottenham. Picture credit should read Stephen Pond/PA Wire. RESTRICTIONS: Editorial use only. Maximum 45 images during a match. No video emulation or promotion as 'live'. No use in games, competitions, merchandise, betting or single club/player services. No use with unofficial audio, video, data, fixtures or club/league logos.
Πογιέτ PA

Ο Γκουστάβο Πογέτ αποκαλύπτει στο Sport24.gr τη συμφωνία του με την ΑΕΚ και τη φιλοδοξία του για την κατάκτηση τίτλων.

Ο Γκουστάβο Πογέτ αναμένεται να είναι ο διάδοχος του Τραϊανού Δέλλα με τον Ουρουγουανό τεχνικό να αποκαλύπτει στο Sport24.gr τη συμφωνία του με την ΑΕΚ και την έλευση του την Τετάρτη (28/10) το μεσημέρι στην χώρα μας.

Επίσης μίλησε για πρώτη φορά αποκλειστικά στο Sport24 όπου άλλωστε είχατε διαβάσει πρώτοι πως ο Πογέτ είναι ο νούμερο ένα υποψήφιος για τον πάγκο της ΑΕΚ.

Ο 48χρονος προπονητής δήλωσε χαρούμενος που θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει σε μια ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία και εξέφρασε την φιλοδοξία του για την κατάκτηση τίτλων.

"Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω πάρα πολύ να δουλέψω σε έναν μεγάλο σύλλογο με τόσο μεγάλη ιστορία και με τους τόσο απίθανους φιλάθλους. Τώρα θα δουλέψω σκληρά για να κερδίσω τίτλους".

Τι γνωρίζετε για την ΑΕΚ;
" Την ιστορία του συλλόγου φυσικά. Είμαι περήφανος που θα δουλέψω σε αυτό το σύλλογο. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον".

Τι ήταν αυτό που σας έπεισε να έρθετε στην ΑΕΚ μετά από τη θητεία σας σε ένα πρωτάθλημα του επιπέδου της Πρέμιερ Λιγκ;
"Οι άνθρωποι του συλλόγου, η δυναμική του κλαμπ, οι στόχοι και ο κόσμος της ομάδας".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ