ΑΕΚ

Αποκάλυψη τώρα για Μπογέ, Αλέφ και Πόνσε

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης, πήρε στην αποστολή και θα δώσει αγωνιστικά λεπτά στο φιλικό με τη Γαλατάσαράι (31/7, 20:00) στους Αλέφ, Λούκας Μπογέ κι Εσεκιέλ Πόνσε.

Έχει πολλούς λόγους ο Μαρίνος Ουζουνίδης να δίνει τεράστιο βάρος στο αυριανό (31/7) φιλικό με την Γαλατασαράι. Είναι βλέπετε η γενική πρόβα, πριν το πρώτο ευρωπαϊκό ματς της ΑΕΚ.

Όπως επίσης έχει πολλούς λόγους και ο κόσμος της Ένωσης, να ενδιαφέρεται γι αυτό το φιλικό με τους Τούρκους. Όχι μόνο για την αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ γενικώς, αλλά… ειδικώς για να πάρουν και μια πρώτη γερή γεύση από τους τρεις "καινούργιους".

Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, στο ματς με την Γαλατασαράι θα κάνουν ντεμπούτο με τα κιτρινόμαυρα και ο Αλέφ και ο Πόνσε. Ενώ σχεδόν σαν ντεμπούτο, θα είναι και η παρουσία του Μπογέ, καθώς ο Αργεντινός έχει προλάβει να πάρει ελάχιστα αγωνιστικά λεπτά μόνο στο φιλικό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Σ’ ένα ματς εκτός έδρας, χωρίς τηλεοπτική μετάδοση και με τον παίκτη να μπαίνει αλλαγή μόλις μετά από τρεις προπονήσεις με την ΑΕΚ.

Στο αυριανό φιλικό ωστόσο, ο Ουζουνίδης θέλει να "τεστάρει" την πρόοδο που έχουν κάνει στο κομμάτι της ετοιμότητας και ο Μπογέ και ο Αλέφ και ο Πόνσε. Ο τεχνικός της ΑΕΚ τους συμπεριέλαβε και τους τρεις στην αποστολή. Και ειδικά στον Αλέφ και τον Μπογέ, που δείχνουν να έχουν κερδίσει περισσότερο έδαφος, ο Ουζουνίδης θα δώσει και πιο πολύ χρόνο συμμετοχής. Αλλά θα χρησιμοποιήσει και τον Πόνσε.

Βεβαίως ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν περιμένει στο αυριανό φιλικό να δει ούτε τον Αλέφ, ούτε τον Μπογέ, ούτε πολύ περισσότερο τον Πόνσε σε απόλυτο βαθμό ετοιμότητας. Ούτε θα είναι το απόλυτο κριτήριο για την παρουσία στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στις 8 Αυγούστου. Όμως από την αγωνιστική εικόνα που θα δείξουν στο ματς με την Γαλατά, κυρίως ο Αλέφ και ο Μπογέ, θα φανεί αν προλαβαίνουν με δουλειά μιας ακόμα εβδομάδας, να τεθούν στην διάθεση του Ουζουνίδη.

"ΜΗΝΥΜΑ" ΣΕ ΑΪΝΤΑΡΕΒΙΤΣ

Στην αποστολή που επέλεξε ο τεχνικός της ΑΕΚ για το αυριανό φιλικό, είναι όλοι οι διαθέσιμοι "κιτρινόμαυροι", πλην των τραυματιών Τσιγκρίνσκι και Γιαννούτσο αλλά και του Αϊντάρεβιτς. Στην περίπτωση του Αϊντάρεβιτς, προφανώς αυτός ο αποκλεισμός είναι ένα μήνυμα από τον Ουζουνίδη. Άλλωστε τον είχε εκτός αποστολής και από το φιλικό με τον Ατρόμητο. Πάλι χωρίς να υπάρχει θέμα τραυματισμού. Και είναι ξεκάθαρο πως πλέον ο Ουζουνίδης δεν υπολογίζει τον Αϊντάρεβιτς.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το φιλικό με την Γαλατασαράι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Χουλτ, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Οικονόμου, Τσόσιτς, Μοράν, Σιμόες, Αλέφ, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Αλμπάνης, Πόνσε, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Μπογέ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ