ΑΕΚ

Απόφαση εναντίον του παραχωρητηρίου στην ΑΕΚ

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε πρώτο βαθμό κέρδισαν εκείνοι που είχαν κάνει προσφυγή εναντίον της Γενικής Συνέλευσης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για το παραχωρητήριο του οικοπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μπορεί οι εργασίες στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας να συνεχίζονται κανονικά για το γήπεδο της ΑΕΚ, ωστόσο προέκυψε μια αρνητική εξέλιξη. Η προσφυγή που είχε γίνει εναντίον της Γενικής Συνέλευσης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ που είχε αποφασίσει το παραχωρητήριο του οικοπέδου, κερδίθηκε σε πρώτο βαθμό.

Και αυτό διότι κρίθηκε ανυπόστατη. Στην Ένωση πάντως δεν ανησυχούν, παρά την αρνητική απόφαση. Καταρχήν διότι μέχρι να τελεσιδικήσει δεν παράγει έννομα αποτελέσματα. Κάτι που σημαίνει πως δεν υπάρχει ζήτημα να σταματήσουν τα έργα, ούτε φυσικά να ακυρωθεί η οικοδομική άδεια. Και κατά δεύτερον, διότι υπάρχει πλέον χρόνος να "θεραπευτεί" το πρόβλημα με τη γενική συνέλευση.

Ενδεχομένως με επανάληψη της Γ.Σ. Εκείνο που λένε στην ΑΕΚ είναι πως "είναι ένα ακόμα πρόβλημα που βρίσκουμε μπροστά μας, αλλά η εκτίμηση από την πρώτη μελέτη της απόφασης, είναι πως δεν πρόκειται να μας δημιουργήσει πρόβλημα". Για να δούμε την εξέλιξη αυτής της ιστορίας...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ