Απόφαση εναντίον του παραχωρητηρίου στην ΑΕΚ

Απόφαση εναντίον του παραχωρητηρίου στην ΑΕΚ

Σε πρώτο βαθμό κέρδισαν εκείνοι που είχαν κάνει προσφυγή εναντίον της Γενικής Συνέλευσης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για το παραχωρητήριο του οικοπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μπορεί οι εργασίες στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας να συνεχίζονται κανονικά για το γήπεδο της ΑΕΚ, ωστόσο προέκυψε μια αρνητική εξέλιξη. Η προσφυγή που είχε γίνει εναντίον της Γενικής Συνέλευσης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ που είχε αποφασίσει το παραχωρητήριο του οικοπέδου, κερδίθηκε σε πρώτο βαθμό.

Και αυτό διότι κρίθηκε ανυπόστατη. Στην Ένωση πάντως δεν ανησυχούν, παρά την αρνητική απόφαση. Καταρχήν διότι μέχρι να τελεσιδικήσει δεν παράγει έννομα αποτελέσματα. Κάτι που σημαίνει πως δεν υπάρχει ζήτημα να σταματήσουν τα έργα, ούτε φυσικά να ακυρωθεί η οικοδομική άδεια. Και κατά δεύτερον, διότι υπάρχει πλέον χρόνος να "θεραπευτεί" το πρόβλημα με τη γενική συνέλευση.

Ενδεχομένως με επανάληψη της Γ.Σ. Εκείνο που λένε στην ΑΕΚ είναι πως "είναι ένα ακόμα πρόβλημα που βρίσκουμε μπροστά μας, αλλά η εκτίμηση από την πρώτη μελέτη της απόφασης, είναι πως δεν πρόκειται να μας δημιουργήσει πρόβλημα". Για να δούμε την εξέλιξη αυτής της ιστορίας...

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24