ΑΕΚ

Αποφάσεις για οκτώ στην ΑΕΚ

Αποφάσεις για οκτώ στην ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Στην τελική ευθεία της βρίσκεται η εκκαθάριση του κιτρινόμαυρου ρόστερ. Ήδη έχουν αποχωρήσει από την Ένωση 12 ποδοσφαιριστές, ενώ 8 ακόμα ακροβατούν σε τεντωμένο σχοινί. Διαβάστε ποιοι μένουν, ποιοι έφυγαν και ποιοι βρίσκονται στην αναμονή.

Στις 12 έχουν φθάσει οι αποχωρήσεις από την ΑΕΚ και πλέον απομένουν οκτώ ποδοσφαιριστές οι οποίοι περιμένουν να ενημερωθούν για το μέλλον τους ή αναμένεται να δώσουν οριστική απάντηση στην πρόταση των Κιτρινόμαυρων.

Με τις τέσσερις χθεσινές (4/6) αποχωρήσεις (Ράμα, Καζβιρόπουλος, Ερέκι και Μάλτσι) ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που αποτελούν παρελθόν από την ομάδα έφτασε τους 12, ενώ απομένουν ακόμα 8 οι οποίοι περιμένουν στο ακουστικό τους την Ένωση προκειμένου να ενημερωθούν για το μέλλον τους.

Μέχρι στιγμής στο ρόστερ της ομάδας που θα κληθεί να δώσει μάχη για την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα, έχουν παραμείνει 15 παίκτες (οι δύο εξ’ αυτών σίγουρα θα δοθούν δανεικοί), ενώ σε αυτούς έρχονται να προστεθούν και οι 11 νεοαποκτηθέντες. Σύνολο 26. Κι ενώ ασφαλώς υπολείπονται τουλάχιστον 4-5 προσθήκες.

Σήμερα, δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους υπόλοιπους οκτώ ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αναμένεται να ενημερωθούν από τους υπεύθυνους της ομάδας για το αν θα παραμείνουν, ενώ κάποιοι από αυτούς που βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις με τη διοίκηση της ΑΕΚ θα κληθούν ώστε να δώσουν τις τελικές απαντήσεις τους.

Διαβάστε πως έχουν μέχρι στιγμής τα πράγματα σχετικά με τις αποχωρήσεις, τις παραμονές και τις αναμονές:

Παραμένουν (με πολύ μικρές επιφυλάξεις για κάποιους):

Καραγκιολίδης, Βούρας, Ντούνης

Γεωργέας, Πεταυράκης

Κορδέρο, Ρόβας, Πλατέλλας, Ανάκογλου, Γροντής

Ντακόλ, Μπρέσεβιτς, Τζάθας

Αργυρίου (θα δοθεί δανεικός), Ντούμπερετ (θα δοθεί δανεικός)

Περιμένουμε (να ενημερωθούν ή να απαντήσουν αν δέχονται την πρόταση της ΑΕΚ):

Τσιρίλο, Τζανετόπουλος, Κέζος

Καλογέρης, Παληαρούτας, Τσεβάς, Ζιβάνοβιτς

Θαναηλάκης

Αποτελούν παρελθόν:

Τσουμάγκας, Πόποβιτς, Μούργκα, Δημγκιόκας

Σταθάκης, Τσούπρος, Τσουκαλάς, Κάτσικας

Ράμα, Καζβιρόπουλος

Ερέκι, Μάλτσι

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ