ΑΕΚ

Από τον Ντίντακ στον Λάζαρο

Από τον Ντίντακ στον Λάζαρο

Πέρυσι τέτοια εποχή ήταν ο Ντίντακ Βιλά που δεν δεχόταν το "συν ένα" στο συμβόλαιο του με την ΑΕΚ και τώρα είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Δύο περιπτώσεις που μένει να φανεί αν είναι ίδιες.

Όλα δείχνουν πως η σχέση της ΑΕΚ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο έφτασε στο τέλος της και τον τρόπο που θα γραφτεί το φινάλε θα τον αποφασίσουν τα δικαστήρια. Τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι χθεσινοβραδινές (14/5) τοποθετήσεις των δυο πλευρών.

Του Λάζαρου στο Sport24.gr και της ΑΕΚ ως θέση. Αφορμή αυτό το περιβόητο "συν ένα" στο συμβόλαιο του Λάζαρου, για την επόμενη χρονιά. Στην ΑΕΚ υποστηρίζουν πως είναι υπογεγραμμένο, πως υπάρχει στην ανακοίνωση της μεταγραφής του Χριστοδουλόπουλου τον Αύγουστο του 2016 και πως είχε παραδεχθεί την ύπαρξη του ακόμα και ο ίδιος ο παίκτης, σε δηλώσεις του στη Nova στις 24 του περασμένου Σεπτέμβρη.

Από την άλλη μεριά ο Λάζαρος στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova χθες, για το βραβείο του καλύτερου γκολ του πρωταθλήματος, τόνισε και μάλιστα δυο φορές, πως είναι "ελεύθερος". Επομένως δεν αναγνωρίζει το "συν ένα".

Η φετινή περίπτωση του Χριστοδουλόπουλου, μοιάζει με την περσινή του Ντίντακ Βιλά. Και με τον Ισπανό μπακ, ήταν αντικείμενο διαμάχης αυτό το περιβόητο "συν ένα". Ο Ντίντακ υποστήριζε πως ήταν ελεύθερος και μάλιστα συμφώνησε και ξεκίνησε προπονήσεις με την Εσπανιόλ.

Η ΑΕΚ επέμενε πως ο Ισπανός δεσμεύεται με συμβόλαιο και μάλιστα είχε ενημερώσει και την Εσπανιόλ με επιστολή, ενώ οι Καταλανοί είχαν καταστήσει σαφές πως δεν επιθυμούν να οδηγηθούν σε δικαστική διαμάχη με την Ένωση. Τελικά στις 14 Αυγούστου, υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στην ομάδα της Βαρκελώνης και την ΑΕΚ. Με την Εσπανιόλ να καταβάλει το ποσό του συμβολαίου του Ντίντακ και η υπόθεση να μην φτάνει ποτέ στα δικαστήρια.

Εκείνο που τώρα μένει να φανεί είναι αφενός αν η περίπτωση του Λάζαρου είναι ίδια μ’ αυτή του Ντίντακ, όπως φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Κι αφετέρου τι κατάληξη θα έχει και αν αυτή την φορά, φτάσει μέχρι και τα δικαστήρια.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ