ΑΕΚ

Άντερσον: "Σκληρός, αλλά και ήρεμος ο Γιόχανσον"

Άντερσον: "Σκληρός, αλλά και ήρεμος ο Γιόχανσον"
Γιόχανσον 2012 GETTY IMAGES

Ο προπονητής της Εθνικής Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάκομπ Γιόχανσον. Τι δήλωσε ο ίδιος ο μέσος της ΑΕΚ για τον τρόπο που κινείται στο γήπεδο.

Για τους Σουηδούς ήταν μια πολύ σημαντική υπόθεση, η παρουσία του Γιάκομπ Γιόχανσον στην Εθνική ομάδα και το ντεμπούτο του σε επίσημο ματς. Ο Τύπος της Σουηδίας έκανε εκτενή αναφορά στο γεγονός πως πλέον ο μέσος της ΑΕΚ έχει διαφοροποιήσει το παιχνίδι του.

Και μάλιστα ακόμα και ο προπονητής της εθνικής Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον, μίλησε στην εφημερίδα Aftonbladet με τα καλύτερα λόγια για Γιόχανσον. " Είναι σκληρός εκεί που πρέπει να είναι, αλλά και ήρεμος όταν πρέπει να κάνει κάτι με την μπάλα. Ο Γιάκομπ έχει ορισμένα χαρακτηριστικά που του επιτρέπουν να κρατά την σωστή θέση, αλλά να καλύπτει σωστά και όσα συμβαίνουν γύρω του".

Από την άλλη μεριά, ο ίδιος ο Γιόχανσον, εξήγησε στην σουηδική εφημερίδα, πόσο διαφορετικός είναι ο τρόπος που κινείται στο γήπεδο. "Έχω γίνει πιο άνετος με την μπάλα. Δεν μου αρκεί να την δίνω μόνο στον διπλανό παίκτη. Εμπλέκομαι πολύ περισσότερο με το επιθετικό παιχνίδι και δίνω την μπάλα μπροστά. Αλλά ακόμα είμαι δυνατός παίκτης και καλός αμυντικά".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ