ΑΕΚ

Αντεπίθεση της ΑΕΚ με Κομίνη

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ, μέσω του υπομνήματός της, δηλώνει ανοιχτή ακόμα και για την παρουσία στο δικαστήριο του Γιώργου Κομίνη, διαιτητή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για την χρήση του υλικού από τις κάμερες των αποδυτηρίων της Τούμπας.

Η ΑΕΚ, μέσω του υπομνήματός της, δηλώνει ανοιχτή και έτοιμη ακόμα και για την παρουσία του διαιτητή της επίμαχης συνάντησης στο δικαστήριο, ώστε να λάμψει η αλήθεια.

«ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ» Αυτό επικαλείται η ΑΕΚ μέσω του σημερινού υπομνήματος της στον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων, Δημήτρη Σκουτέρη. Χαρακτηριστικά αναφέρονται σε 50 σελίδες:

-Στοιχεία που καταρρίπτουν έναν προς έναν τους ισχυρισμούς του ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ απαντάει σε όσα ισχυρίζεται και με βάση το video που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ, αλλά και με βάση όλο το υλικό από τις κάμερες των αποδυτηρίων χωρίς το παραμικρό πρόβλημα να γίνει χρήση του.

- Κάνει εκτενή αναφορά στο ότι στη διάρκεια της διαδικασίας και σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό έγιναν δεκτά όλα τα αιτήματα του ΠΑΟΚ, χωρίς εκείνη να αναδείξει το παραμικρό πρόβλημα και «ούτε τώρα έχουμε την ανάγκη να κρύψουμε το παραμικρό. Από τη στιγμή που δεν αρκεί ως γεγονός η πρωτοφανής είσοδος ένοπλου προέδρου σε γήπεδο, ας γίνουν όσα εκτιμά η επιτροπή για να λάμψει η αλήθεια σε μία τόσο σημαντική υπόθεση».

- Το αίτημα της ΑΕΚ, μέσω του υπομνήματος, όπως το θέλει και ο ΠΑΟΚ, είναι να κληθεί για πολλοστή φορά ο Κομίνης να καταθέσει και να διευκρινίσει: ποιος είναι ο λόγος διακοπής του αγώνα και αν ποτέ σφύριξε στα αποδυτήρια διατάσσοντας την επανέναρξη του αγώνα.

- Επικαλείται ότι ο ένας και μοναδικός λόγος διακοπής του ντέρμπι είναι η είσοδος Σαββίδη με όπλο και συνοδεία μπράβων στον αγωνιστικό χώρο, η απειλητική κίνησή του προς τον διαιτητή (μαζί με την ευθεία απειλή από πλευράς Μίχελ) και η διπλή επίθεσή του προς τον πάγκο της ΑΕΚ.

- Η ΑΕΚ υποστηρίζει ότι δεν γίνεται να μην είναι λόγος διακοπής αγώνα αυτό το γεγονός, που εξελίχθηκε σε ζωντανή μετάδοση μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών (και όχι από επεξεργασμένο video αποδυτηρίων), όταν αποτέλεσε λόγο διακοπής ολόκληρου πρωταθλήματος με επίσημο έγγραφο και υπογραφή της ελληνικής κυβέρνησης που το αναφέρει ως λόγο σε απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ, λόγο διαγραφής του ΠΑΟΚ από την ECA, γεγονός που καταδικάστηκε απερίφραστα εντός της χώρας από τις διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές UEFA-FIFA, γεγονός που δυσφήμισε την Ελλάδα στα πέρατα της οικουμένης μέσω του διεθνούς Τύπου (έχουμε καταθέσει όλο το υλικό) και που σε επίσημο έγγραφο της FIFA αποτελεί τον βασικό κίνδυνο απειλής με GREXIT του ελληνικού ποδοσφαίρου.

- Επικαλείται νομολογία σε παρόμοια περίπτωση ακόμα και από το CAS.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ