Ανησυχία στην ΑΕΚ για προβοκάτσια

Ανησυχία στην ΑΕΚ για προβοκάτσια

Στην ΠΑΕ ΑΕΚ έχουν φθάσει πληροφορίες για σχέδιο προβοκάτσιας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (1/4, 19:30) και λαμβάνουν τα μέτρα τους για να μην συμβεί το παραμικρό.

Το γεγονός πως στην ΑΕΚ βγάζουν συνεχώς ανακοινώσεις με τις οποίες ζητούν από τους οπαδούς που θα πάνε την Κυριακή (1/4) στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι να προστατεύσουν την ομάδα, δεν υπάγεται μόνο σ' ένα γενικό πλαίσιο προληπτικών μέτρων.

 Στους ανθρώπους της ΠΑΕ έχουν φθάσει πληροφορίες, τις οποίες μάλιστα αξιολογούν και ως αξιόπιστες, πως υπάρχει σχέδιο για προβοκάτσια με πέρασμα στις εξέδρες πιστολιών για ρίψη φωτοβολίδων ευθείας βολής. Η ΑΕΚ βρίσκεται στην διαδικασία έρευνας όλων των στοιχείων που έχει στα χέρια της. Φυσικά, βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή και με υψηλόβαθμους αξιωματούχους της αστυνομίας, αλλά και του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

Ήδη πάντως έχουν ληφθεί μέτρα, προκειμένου να υπάρχει αυξημένη παρουσία και των ανδρών της ιδιωτικής ασφάλειας, αλλά και των μέτρων τάξης. Υπάρχουν και επαφές με τους οργανωμένους οπαδούς, οι οποίοι μάλιστα θα συγκροτήσουν ομάδες περιφρούρησης, για να μην συμβεί το παραμικρό.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24