ΑΕΚ

Ανέβασε ρυθμούς ο Κορδέρο

Ανέβασε ρυθμούς ο Κορδέρο
Κορδέρο INTIME SPORTS

Ο Μιγκέλ Κορδέρο ανέβασε κι άλλο ρυθμούς στη σημερινή (26/2) προπόνηση και όλα είναι ανοικτά για την παρουσία του στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (28/2, 19:30).

Ο Μιγκέλ Κορδέρο ανέβασε κι άλλο ρυθμούς στη σημερινή (26/2) προπόνηση και όλα είναι ανοικτά για την παρουσία του στην αποστολή για το κυριακάτικο (28/2, 19:30) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 24η αγωνιστική της Super League.

Ο Ισπανός μέσος έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης στα Σπάτα, ωστόσο προς το τέλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα όπως και τις τελευταίες ημέρες. Από εκεί και πέρα ο Πογέτ είδε τους υπόλοιπους παίκτες να συνεχίζουν χωρίς προβλήματα.

Σε ό,τι αφορά τώρα τον Κορδέρο, μπορεί να έβγαλε σήμερα το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ωστόσο ακόμα είναι πολύ δύσκολο να συμπεριληφθεί έστω και στην αποστολή του ντέρμπι.

Μετά το τέλος της αυριανής (27/2) προπόνησης ο Ουρουγουανός θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό κι εκεί θα φανεί εάν ο Ισπανός μπορεί να βοηθήσει την ομάδα έστω και από τον πάγκο.

​​ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΣΤΟΝ SPORT24 RADIO 103,3
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ