ΑΕΚ

"Ανεβαίνει" ο Χριστοδουλόπουλος

"Ανεβαίνει" ο Χριστοδουλόπουλος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ανέβασε τους ρυθμούς ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στη σημερινή (02/12) προπόνηση της ΑΕΚ και αρχίζει να "βλέπει" επιστροφή στην αγωνιστική δράση. "Κλειδώνει" ο ρόμβος.

Παρά το γεγονός πως ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και βρίσκεται στην αποστολή, η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Κέρκυρα για το αυριανό (03/12) και πάλι μ' ένα γεμάτο απουσιολόγιο. Ωστόσο εκείνο που φάνηκε στη σημερινή (02/12) προπόνηση, είναι πως υπάρχει ελπίδα να "σβηστούν" ονόματα την προσεχή εβδομάδα.

Ήδη από σήμερα ο Βαγγέλης Πλατέλλας μπήκε ξανά κανονικά μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ενώ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ανέβασε "στροφές" στην δουλειά του και έβγαλε μέρος του προγράμματος. Κάτι που σημαίνει πως ο Λάζαρος μέσα στην προσεχή εβδομάδα θα επιχειρήσει να μπει ξανά στους κανονικούς ρυθμούς. Σ' αυτή την περίπτωση θα έχει ελπίδες να μπει ξανά σε αποστολή, για το ματς με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ.

Ακόμα και ο Βάργκας με τον Μπακασέτα, που και πάλι σήμερα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, την προσεχή εβδομάδα θα δοκιμάσουν να ανεβάσουν στροφές στην προπόνηση. Με προοπτική να διαπιστωθεί, αν υπάρχουν προοπτικές να επιστρέψουν στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

"ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ" Ο ΡΟΜΒΟΣ

Όσον αφορά το αγωνιστικό πλάνο του Μοράις για το αυριανό ματς, όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sport24, ο προσανατολισμός είναι για σχήμα 4-4-2 με διάταξη ρόμβου στη μεσαία γραμμή. Το ίδιο σύστημα δοκίμασε ο Πορτογάλος τεχνικός και στη σημερινή τελευταία προπόνηση και δείχνει να "κλειδώνει". Με τον Αραβίδη ως παρτενέρ του Αλμέιδα στην επίθεση, αλλά και με ερωτηματικό αν θα ξεκινήσει ο Τσιγκρίνσκι στην βασική ενδεκάδα, καθώς σήμερα περισσότερο έπαιξαν ο Κολοβέτσιος με τον Λαμπρόπουλο.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Θετικός να παίξει στην ΑΕΚ ο Θελίν
"Θα υλοποιήσουμε ότι μας ζητήθηκε"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ