ΑΕΚ

"Ανεβαίνει" ο Μάνταλος αλλά…

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάνταλος πάτησε για λίγο στο γήπεδο στη προπόνηση της Κυριακής (12/8), αλλά τα χρονικά περιθώρια μέχρι και την ρεβάνς της Τρίτης (14/8) με την Σέλτικ είναι στενά.

Ο Πέτρος Μάνταλος θέλει σαν «τρελός» να μπορέσει να βοηθήσει την ΑΕΚ στο ματς της Τρίτης (14/8) με την Σέλτικ. Και πολλές φορές έχει καταφέρει να ανατρέψει τις ιατρικές εκτιμήσεις και να επιστρέψει νωρίτερα από τραυματισμούς και μάλιστα πολύ πιο σοβαρούς απ’ αυτή την ελαφριά θλάση.

Όμως τα χρονικά περιθώρια αυτή την φορά είναι πολύ στενά. Ο Μάνταλος έκανε σήμερα (12/8) θεραπεία, αλλά πάτησε και αγωνιστικό χώρο με ατομικό πρόγραμμα και ελάχιστη μπάλα. Είναι προφανές πως ο αρχηγός της ΑΕΚ «ανεβαίνει». Ωστόσο μέχρι και το παιχνίδι με την Σέλτικ, μεσολαβεί μόνο η αυριανή (13/8) τελευταία προπόνηση.

Και για να μπορέσει να μπει ακόμα και στην αποστολή, όπως θα ήθελε ο Μάνταλος, θα πρέπει να βγάλει κανονικά ολόκληρο το πρόγραμμα της δουλειάς. Κάτι που με τα τωρινά δεδομένα, φαντάζει δύσκολο. Πάντως δεν αποκλείεται να το δοκιμάσει.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ