ΑΕΚ

Ανέστης: "Ένα αποτέλεσμα υπάρχει, η πρόκριση και μόνο"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Ανέστης, ο οποίος ήταν εξαιρετικός απέναντι στον Παναιτωλικό και έκανε πολύ καλές επεμβάσεις, μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ και για τη ρεβάνς με την Μπριζ.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Γιάννης Ανέστης, μίλησε στη "Live Sport" μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και τη νίκη της ομάδας με 2-0 στο άδειο ΟΑΚΑ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο γκολκίπερ της Ένωσης ήταν εξαιρετικός και έκανε ορισμένες κρίσιμες επεμβάσεις, ενώ τώρα κοιτάζει τη ρεβάνς με την Μπριζ και θέτει ως στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Αναλυτικά ο 26χρονος μίλησε για:

-τη νίκη επί του Παναιτωλικού: "Κάναμε αυτό που έπρεπε. Έπρεπε να κερδίσουμε το ματς και το κάναμε. Με κάθε τρόπο. Σε αυτή τη φάση, επειδή αναμενόμενα δεν είμαστε στο 100%, πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και να κερδίζουμε για να μαζεύουμε τους βαθμούς που πρέπει. Θα ήταν απαγορευτικό να αρχίσουμε με απώλεια βαθμών εντός έδρας.

Αυτές οι νίκες είναι πολύτιμες, χάσαμε πολλούς τέτοιους βαθμούς πέρσι. Η ποιότητα της ΑΕΚ είναι τέτοια, που και χωρίς οπαδούς, και με αρκετές απουσίες και με παίκτη λιγότερο αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζει. Αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε μέχρι να βρούμε τη φόρμα μας και να γίνουμε καλύτεροι".

-τη δική του εμφάνιση: "Όλοι μας βοηθήσαμε να κερδίσουμε. Ομάδα είμαστε, μαζί κερδίζουμε και μαζί χάνουμε. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και όλοι μαζί δουλεύουμε καθημερινά και στα παιχνίδια. Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα και τις νίκες. Εγώ συνεχίζω να κάνω τη δουλειά μου, να βελτιώνομαι μέσα από την προπόνηση και να σέβομαι την τεράστια φανέλα που φοράω. Τα υπόλοιπα τα αποφασίζει μόνο ο προπονητής μου".

-τη ρεβάνς με την Μπριζ στο ΟΑΚΑ: "Την Πέμπτη δεν υπάρχουν περιθώρια. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Βέλγιο και πρέπει τώρα να τελειώσουμε τη δουλειά. Ένα αποτέλεσμα υπάρχει, η πρόκριση και μόνο. Είναι αποτυχία για μας αν δεν περάσουμε. Η ΤΣΣΚΑ είναι μια ομάδα ένα επίπεδο πάνω από μας, η Μπριζ όμως είναι στα μέτρα μας και στόχος είναι να κερδίσουμε για να περάσουμε. Μαζί με τον κόσμο μας θα είναι πιο εύκολο να το πετύχουμε και να ξαναμπεί η ΑΕΚ μετά από πολλά χρόνια στους ομίλους".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ