Ανδριόπουλος: "Σε λίγα 24ωρα ξεκινούν τα έργα"

Ο πρότζεκτ μάνατζερ του γηπέδου της ΑΕΚ, Δημήτρης Ανδριόπουλος, σε τηλεοπτικές του δηλώσεις σημείωσε πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν τα έργα.

Ο πρότζεκτ μάνατζερ της «Αγιά Σοφιάς», Δημήτρης Ανδριόπουλος, μίλησε για την άδεια που θα έχει στα χέρια της εντός της εβδομάδας η ΑΕΚ προκειμένου να ξεκινήσουν τα επόμενα 24ωρα τα έργα για το γήπεδο.

Ο κ. Ανδριόπουλος μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και αναφέρθηκε και στον χαμένο χρόνο που υπήρξε τον προηγούμενο μήνα. Όπως τόνισε όμως είναι θέμα 24ώρων να ξεκινήσουν τα έργα και να μη σταματήσουν ποτέ ξανά μέχρι την ολοκλήρωση του γηπέδου.

Συγκεκριμένα σημείωσε:

"Νόμιζα πως η διαδρομή μέχρι την εξασφάλιση της άδειας, θύμιζε Μαραθώνιο. Τελικά, μάλλον είναι ο… γύρος της Γαλλίας! Πλέον, όμως, καταφέραμε να φτάσουμε στο τέρμα! Μετράμε κυριολεκτικά λίγες μονάχα μέρες. Μένουν μερικά 24ωρα μονάχα για να πάρουμε την άδεια στα χέρια μας και να ξεκινήσουμε. Είμαστε έτοιμοι και μπορώ να σας πω πως τα έργα θα ξεκινήσουν άμεσα και δεν θα σταματήσουν μέχρι να τελειώσει το γήπεδο.

Χάσαμε πολύ χρόνο τον μήνα που μας πέρασε, με ζητήματα που προέκυψαν από… τρίτους. Ωστόσο καταφέραμε να προσπεράσουμε τα εμπόδια που προέκυψαν και να βρεθούμε τώρα στο τέλος της διαδρομής.

Το γήπεδο της ΑΕΚ θα ξεκινήσει μέσα στις επόμενες μέρες να κατασκευάζεται. Δεν ξέρω αν θα είναι Τρίτη ή Τετάρτη, θα είναι όμως μία από τις επόμενες μέρες".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το Honor 8X είναι το smartphone που θα τιμήσει τα λεφτά του

Βρήκαμε το καινούριο μας κινητό σε ένα βασιλικό κάστρο της Πράγας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24