ΑΕΚ

Αναχώρησαν για Λατινική Αμερική οι Μαϊστόροβιτς και Ντε Μπαρτόλο

Αναχώρησαν για Λατινική Αμερική οι Μαϊστόροβιτς και Ντε Μπαρτόλο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στόχος τον Μαϊστόροβιτς και Ντε Μπαρτόλο είναι να έρθουν σε επαφή με τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας και να τσεκάρουν ποιες περιπτώσεις θα ταίριαζαν στην ΑΕΚ με βάση τα όσα έχει ζητήσει ο Μοράις. Οι εξελίξεις στο γηπεδικό της Ένωσης.

Ο Γενάρης πλησιάζει και στην ΑΕΚ προετοιμάζονται για δυνατές μεταγραφικές κινήσεις που θα αλλάξουν το σκηνικό. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν ως προτεραιότητα τους την απόκτηση μέσου που θα πλαισιώσει του Γιόχανσον και Σιμόες, με τον Ατζάρεβιτς να φαίνεται ότι θα είναι ο "εκλεκτός".

Από εκεί και πέρα, ο Ζοζέ Μοράις θέλει άμεσα επιθετικό στα Σπάτα,ε νώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο απόκτησης στόπερ και εξτρέμ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και Άλεξ Ντε Μπαρτόλο αναχωρούν σήμερα για Λατινική Αμερική, προκειμένου να τσεκάρουν ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στη λίστα τους, αλλά και να κάνουν επαφές με κάποιους από αυτούς, προετοιμάζοντας το έδαφος.

Ξεκίνησαν ήδη τις τροποποιήσεις

Εξάλλου, απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στην ΑΕΚ μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του ΚΕ.ΣΑ και μάλιστα οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" σήκωσαν ήδη μανίκια για να παραδώσουν άμεσα τις τροποποιήσεις.

Ορισμένες τροποποιήσεις που είναι απόλυτα εφαρμόσιμες και ήταν λίγο πολύ αναμενόμενες να ζητηθούν, ζήτησε το ΚΕ.ΣΑ από την ΑΕΚ στη χθεσινή (31/11) συνεδρίασή του, με τους Ανδριόπουλο και Κυρατσού να αποχωρούν απόλυτα ικανοποιημένοι από το ραντεβού.

Μάλιστα, αμέσως μετά τη συνεδρίαση, οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα της «Αγιάς Σοφιάς» είχαν σύσκεψη για περίπου 4 ώρες, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία άμεσα, και η Ένωση να παραδώσει όλα όσα της ζητήθηκαν εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Από τη στιγμή που θα παραδώσει, η ΑΕΚ θα περιμένει το 3ο ραντεβού με το ΚΕ.ΣΑ, εντός του μήνα Δεκέμβρη, για να πάρει την έγκριση και να προχωρήσει στο ΥΠΕΝ για την οικοδομική άδεια.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ