ΑΕΚ

Αναβολή στην απολογία της ΑΕΚ για τα επεισόδια με τον ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δεν εκδικάστηκε την Παρασκευή (10/11) η υπόθεση της ΑΕΚ για τα επεισόδια πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Η υπόθεση πήρε αναβολή για την Τετάρτη (15/11) λόγω κωλύματος της δικηγόρου της Ένωσης.

Για την Παρασκευή (10/11) είχε προγραμματιστεί η απολογία της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα επεισόδια που σημειώθηκαν πριν από το παιχνίδι της με τον ΠΑΟΚ για τη 10η αγωνιστική της Super League, στο ΟΑΚΑ. Η δικηγόρος της Ένωσης, Έλλη Ρίζου, δήλωσε κώλυμα.

Όπως έγινε γνωστό, η εκδίκαση της υπόθεσης των επεισοδίων πήρε αναβολή για την Τετάρτη (15/11). Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ κινδυνεύει ακόμα και με τιμωρία αφαίρεσης τριών βαθμών. Το κατηγορητήριο είναι βαρύ και περιλαμβάνει διατάξεις του άρθρου 15 του πειθαρχικού κώδικα, που επισείουν ποινές από πρόστιμο, μέχρι και ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Όπως ανακοινώθηκε: "Σας γνωρίζουμε ότι επί της 395/8-11-2017 κλήσεως της ομάδας σας προς απολογία, δικάσιμος είχε ορισθεί η 10-11-2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00 κατά την οποία η υπόθεση αναβλήθηκε.

Με την παρούσα σας καλούμε εκ νέου προς απολογία στο ακροατήριο του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου, την 15-11-2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κίνδυνος αφαίρεσης τριών βαθμών για την ΑΕΚ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ