ΑΕΚ

Αναμμένη η φωτιά για Λάζαρο

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Χριστοδουλόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Η αγάπη του κόσμου, τα γεγονότα του Σαββάτου, τα μηνύματα από τον Μελισσανίδη, κρατούν ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του Χριστοδουλόπουλου στην ΑΕΚ.

Η αποθέωση στο "Γεώργιος Καμάρας" όταν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και το σύνθημα " δεν θα φύγεις από εδώ ποτέ, Λάζαρε, Λάζαρε". Οι στιγμές λατρείας όταν οι οπαδοί που ακολουθούσαν τη διαδρομή του πούλμαν από τη Ριζούπολη μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια, του έδειχναν πόσο πολύ επιθυμούν την παραμονή του στην ΑΕΚ.

Αργότερα, οι φανταστικές εικόνες από τη λαοθάλασσα που πλημμύρισε την προσφυγική γειτονιά της ΑΕΚ. Όλοι είχαν να πουν κάτι για τον Χριστοδουλόπουλο. Ουδείς έδειχνε διάθεση να αποδεχθεί το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα και εκείνος εισέπραττε την αγάπη και απολάμβανε την αναγνώριση με τη μορφή αποθέωσης.

Η φωτιά για τον Λάζαρο παραμένει αναμμένη. Κι εδώ που έφτασε η κατάσταση, είναι εκείνος που θα ορίσει τη μοίρα του στην Ένωση. Αυτό που ο Δημήτρης Μελισσανίδης περιμένει, είναι να αποδεχθεί τη συμφωνία του "+1" και μετά από τη μεριά του, θα ανταποδώσει. Αν δεν τον κάνει, η πιο όμορφη σχέση των τελευταίων δύο ετών, θα οδηγηθεί σε μια δικαστική διαμάχη.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για εκατέρωθεν διάθεση να γίνει ένα ξεκαθάρισμα μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ασφαλώς δεν είναι εύκολο να προβλέψει κάποιος αν και κατά πόσο οι δύο πλευρές θα υποχωρήσουν στο βαθμό που απαιτείται προκειμένου να υπάρξει συνέχιση της συνεργασίας.

Είναι δεδομένο όμως ότι οι "ενδιάμεσοι" προσπαθούν με κάθε τρόπο ώστε να ξεπεραστούν οι διαφορές και να βρεθεί ο τρόπος με τον οποίο θα επιτευχθεί η παραμονή του Χριστοδουλόπουλου. Όσοι λένε ότι έχει ήδη συμφωνήσει με άλλη ομάδα, ίσως βρεθούν προ εκπλήξεως. Ότι το σκέφτεται και ότι υπάρχει ενδιαφέρον, είναι δεδομένο. Ωστόσο η απόφαση δεν είναι τόσο απλή και ακόμα δεν έχει παρθεί.

Για τον Λάζαρο έχει πολύ μεγάλη σημασία το να κατακτήσει το νταμπλ και να είναι πρωταγωνιστής στον τελικό. Θέλει να παίξει και είναι 100% δοσμένος στο στόχο που υπάρχει. Το θέμα της παραμονής του ή όχι, παραμένει ανοιχτό και η ελπίδα δεν έχει σβήσει. Είναι μια δύσκολη απόφαση και δεν εξαρτάται μόνο από το χρήμα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ