ΑΕΚ

Ανάλυση και "μήνυμα" στους παίκτες της ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Χιμένεθ EUROKINISSI SPORTS

Τον Παναθηναϊκό πέρασε από ακτινογραφία στους παίκτες της ΑΕΚ ο Χιμένεθ και τους ζήτησε να συνεχίσουν να αποδεικνύουν πως κερδίζουν μόνο μέσα στο γήπεδο.

Η αλήθεια είναι πως ο Μανόλο Χιμένεθ και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, την αυριανή (1/4) μέρα την περιμένουν με ανυπομονησία. Ήδη από την πρώτη μέρα που επέστρεψαν από την Τούμπα. Ο Ισπανός τεχνικός έχει δηλώσει σ’ όλους τους τόνους πως δεν ήθελε να διακοπεί το πρωτάθλημα και οι παίκτες του έδειξαν ακόμα και στα φιλικά που έδωσε η ΑΕΚ, πως «διψάνε» για μπάλα.

Αυτό ήταν το κλίμα και σήμερα (31/3) στα Σπάτα, παραμονή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε για όλους μέσα στα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια, από την αρχή της σεζόν αυτό που είχε σημασία, ήταν ότι γινόταν μέσα στο γήπεδο. Και εκείνο που ο Χιμένεθ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του στην ομιλία που τους έκανε στη σημερινή τελευταία, πριν το ντέρμπι, προπόνηση στα Σπάτα, είναι να αποδείξουν και απέναντι στον Παναθηναϊκό, πως η ΑΕΚ είναι στην κορυφή διότι κερδίζει μέσα στις τέσσερις γραμμές.

"Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, για να πάρουμε τη νίκη και να πλησιάσουμε πιο κοντά στον στόχο μας. Εγώ αυτό που θέλω είναι, πάντα να κερδίζουμε μέσα στο γήπεδο. Αυτό κάναμε μέχρι τώρα και γι αυτό είμαστε πρώτοι. Και πρέπει να συνεχίσουμε να το δείχνουμε" τόνισε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός στους ποδοσφαιριστές του.

"ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ"

Όσο για την προετοιμασία για το αυριανό ντέρμπι, αυτή ολοκληρώθηκε με την ακτινογραφία του αντιπάλου. Όπως άλλωστε συνηθίζει ο Χιμένεθ. Ειδικά πριν από ματς όπως το αυριανό.

Ο Ισπανός τεχνικός έδειξε στους παίκτες του βίντεο με φάσεις από το ματς του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό. Και ανέλυσε και τον τρόπο ανάπτυξης του αντιπάλου, αλλά και σημεία στα οποία είναι ευάλωτος και μπορεί να κτυπήσει η ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ