ΑΕΚ

Αμφίβολος για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός ο Λιβάγια

Αμφίβολος για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός ο Λιβάγια
EUROKINISSI

Ο Μάρκο Λιβάγια αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και γι' αυτό δεν αγωνίστηκε βασικός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι ενοχλήσεις επιδεινώθηκαν όταν μπήκε αλλαγή κι είναι αμφίβολος για το ντέρμπι του κυπέλλου.

Ο Μάρκο Λιβάγια ενδέχεται να απουσιάσει από την κρίσιμη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη (19:30).

Ο Κροάτης επιθετικός έμεινε στον πάγκο στο ντέρμπι πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων, λόγω ενοχλήσεων στη δεξιά ποδοκνημική που αισθάνθηκε πριν από τον αγώνα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ τον χρησιμοποίησε ως αλλαγή του Σέρχιο Αραούχο στο 62ο λεπτό, ωστόσο το ημίωρο της παρουσίας του στον αγωνιστικό χώρο, επιδείνωσε την κατάσταση.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, το ιατρικό επιτελείο της Ένωσης έχει πέσει πάνω από τον 24χρονο και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να εξακριβωθεί το πρόβλημα και ο χρόνος που θα χρειαστεί για να είναι έτοιμος.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση και γι' αυτό η συμμετοχή του στον αγώνα της Τετάρτης σε τρεις ημέρες τίθεται εν αμφιβόλω.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ