ΑΕΚ

Αμφίβολοι οι Αραούχο και Σιμόες για Λάρισα

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ προσπαθεί να διαχειριστεί και την κούραση, αλλά και τους τραυματισμούς των Σέρχιο Αραούχο, Αντρέ Σιμόες και Γιώργου Γιακουμάκη που προέκυψαν απ' το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Για την ΑΕΚ δεν υπάρχει κανένα περιθώριο να σταθεί σ' ότι έγινε ή δεν έγινε στο Περιστέρι. Υπάρχει ματς κυπέλλου την Πέμπτη (1/3) στη Λάρισα και πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (4/3). Εξ ου και ο Χιμένεθ ξεκίνησε την επιχείρηση ανασύνταξης.

Ήδη από την επόμενη στιγμή της λήξης του ματς με τον Ατρόμητο. Η αποστολή έφυγε από το Περιστέρι και πήγε στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα. Για άμεση αποκατάσταση με πισίνα και παγοθεραπεία προκειμένου να γίνει, όσο είναι δυνατόν, διαχείριση της κόπωσης.

Επίσης πρέπει να γίνει διαχείριση και των τραυματισμών που προέκυψαν. Ο Αντρέ Σιμόες που υποφέρει από σύσπαση τετρακεφάλου και ο Αραούχο με τον Γιακουμάκη που υποφέρουν από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, έκαναν μόνο θεραπεία. Και η κατάσταση τους θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες. Και καταρχήν αύριο (28/2) για να φανεί ποιοι εξ αυτών θα ταξιδέψουν στην Λάρισα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το πρόγραμμα των τριών διεκδικητών του τίτλου
Αραούχο: "Όλοι μαζί μπορούμε"
Το ποδόσφαιρο όπως πρέπει
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ