ΑΕΚ

Αλμέιδα: "Πιο ήρεμοι οι Έλληνες από τους Τούρκους οπαδούς"

Αλμέιδα: "Πιο ήρεμοι οι Έλληνες από τους Τούρκους οπαδούς"
Αλμέιδα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πορτογάλος επιθετικός της ΑΕΚ, Ούγκο Αλμέιδα, συνέκρινε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην "A bola" τους Έλληνες με τους Τούρκους οπαδούς.

Η "A Bola" φιλοξενεί κάθε Σαββατοκύριακο συνεντεύξεις με Πορτογάλους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται εκτός Πορτογαλίας κι αυτό το Σάββατο (25/2) ήταν η σειρά του επιθετικού της ΑΕΚ, Ούγκο Αλμέιδα.

Ο Πορτογάλος φορ μίλησε για την ελληνική κρίση, το μείγμα πολιτικής - ποδοσφαίρου και συνέκρινε Έλληνες και Τούρκους οπαδούς.

"Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα. Με εξέπληξε που μιλούν τόσο για κρίση και την οποία λίγο έχω δει και για το γεγονός ότι οι Έλληνες μπλέκουν την πολιτική στο ποδόσφαιρο. Είναι κρίμα γιατί το ποδόσφαιρο χάνει πολλά με αυτό. Εδώ μιλούν πολλοί για διαφθορά και συνεχή εύνοια του Ολυμπιακού.

Θεωρώ την εμπειρία μου πολύ θετική. Ακόμη και σε σχέση με τους οπαδούς είναι πολύ πιο ήρεμα, στην Τουρκία ήταν τρελοί. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι εξαιρετική, την περασμένη Κυριακή υποδεχθήκαμε τον Ολυμπιακό και τον κερδίσαμε. Πήγα εκεί (σ.σ στο ΟΑΚΑ) για να δω την ισχύ των οπαδών της ΑΕΚ", υποστήριξε ο Ούγκο Αλμέιδα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ