ΑΕΚ

Αλμέιδα: "Εύκολο με τον καλύτερο τερματοφύλακα στον γαλαξία"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ούγκο Αλμέιδα έκανε πλάκα με τον εαυτό μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ ένας φίλος της Ένωσης τον χαρακτήρισε κορυφαίο τερματοφύλακα. Τι δήλωσε ο Πορτογάλος μετά τον αγώνα.

Όταν αποχώρησε ο Ούγκο Αλμειδα από το ΟΑΚΑ, γνώρισε την αποθέωση από τους Ενωσίτες και ένας φίλαθλος της ΑΕΚ γύρισε και του είπε στα αγγλικά: "Έίσαι ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Ελλάδα", θέλοντας να του κάνει πλάκα για το ότι έπαιξε γκολκίπερ για ένα λεπτό μετά στο φινάλε του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, ο ίδιος... τρόλαρε τον ίδιο του τον εαυτό και έκανε πλάκα με το γεγονός πως έπαιξε τερματοφύλακας και μάλιστα είπε πως είναι ο καλύτερος που υπάρχει: "Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας! Είναι εύκολο με τον καλύτερο τερματοφύλακα του γαλαξία", έγραψε ο Αλμέιδα και έχει μια φωτογραφία από την στιγμή που βάζει την φανέλα του γκολκίπερ και φυσικά τα γάντια.

Συν τις άλλοι, έκανε και δηλώσεις στην κάμερα του ΟΤΕ: "Αυτό σημαίνει ομάδα, αυτό σημαίνει οικογένεια. Δώσαμε μάχες μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Ο Ολυμπιακός στήθηκε καλά, αλλά ξέραμε πώς να τον αντιμετωπίσουμε. Έχουμε περάσει και είμαι πολύ χαρούμενος. Σχεδόν από όλες τις ομάδες που έχω περάσει έχω πάει στον τελικό και ήθελα να πάω και με την ΑΕΚ. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Ολυμπιακός τη νίκη, η ΑΕΚ την πρόκριση
H κριτική των παικτών της ΑΕΚ
Μελισσανίδης: "Κόντρα σε τέτοιες ομάδες, πρέπει να κερδίζουμε"
ΑΕΚ: "Ο Καπίνο έσπασε τον πάγκο μας"
Ο καυγάς Θεοδωρίδη - Δημητριάδη - Δουρέκα στη μικτή ζώνη
Αραούχο: "Θέλω τον Παναθηναϊκό στον τελικό"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ