ΑΕΚ

Άλλαξε τους αρχηγούς ο Πογέτ που ζήτησε "νίκες παντού"

Άλλαξε τους αρχηγούς ο Πογέτ που ζήτησε "νίκες παντού"
INTIME SPORTS

Στην πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ ο Γκουστάβο Πογέτ άλλαξε την τετράδα των αρχηγών. Διαβάστε ποιες είναι οι επιλογές του και τι είπε στους παίκτες.

Για την πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ υπό τις οδηγίες του Πογέτ την Πέμπτη σας ενημερώσαμε νωρίτερα, όπως και για την αγωνία που υπάρχει όσον αφορά τη συμμετοχή του Χρήστου Αραβίδη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Εκείνο που είχε ενδιαφέρον από τη σημερινή μέρα, ήταν η απόφαση του Γκουστάβο Πογέτ να ορίσει την τετράδα των αρχηγών. Θυμίζουμε πως μέχρι πρόσφατα αυτοί ήταν οι: Ανάκογλου, Πλατέλλας, Κορδέρο και Μάνταλος.

Αυτή τη στιγμή η τετράδα διαμορφώθηκε ως εξής: Κολοβέτσιος, Μάνταλος, Αραβίδης και Γιόχανσον. Ο Ουρουγουανός φαίνεται να υπολογίζει αρκετά στον Κολοβέτσιο και μόνο τυχαία δεν είναι η σειρά. Πρέπει να τονίσουμε βέβαια πως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι πρώτος αρχηγός ακόμα.

Τα πρώτα λόγια του Πογέτ

Όσον αφορά την προπόνηση, ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε στους παίκτες του τονίζοντας τους πως γνωρίζει αρκετά γι αυτούς. "Αυτό που θέλω είναι νίκες μέσα και έξω. Οι στόχοι είναι γνωστοί σε όλους σας και δεν χρειάζεται να τους επαναλάβω. Στο τέλος της σεζόν περιμένω να πανηγυρίσουμε κάτι καλό", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Είμαστε λίγες μέρες μαζί, αλλά έχω δει την ομάδα. Θα πιστεύω όλους πάρα πολύ, έχετε μεγάλες δυνατότητες και μπορούμε να ξεκινήσουμε νίκη".

Στη συνέχεια τόνισε για τον τομέα της πειθαρχίας: " Να ξέρετε ότι εγώ δεν ήρθα εδώ για να πλουτίσω. Αν το ήθελα αυτό θα πήγαινα στο Κατάρ που είχα πρόταση. Εδώ ήρθα γιατί θέλω να πετύχω και θέλω να το κάνουμε αυτό όλοι μαζί. Να πετύχουμε όλοι μαζί. Θέλω πειθαρχεία απ όλους, πειθαρχεία μέσα στα αποδυτήρια, το γήπεδο, παντού. Είναι το σημαντικότερο κομμάτι της δουλειάς μας".

Από την πλευρά του ο Στέλιος Μανωλάς τους είπε: "Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία. Τα πήγαμε καλά σε αυτό το διάστημα και είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια σας. Περιμένω ανάλογη συνέχεια".

Τέλος πρέπει να σημειώσουμε πως ο Πογέτ δεν δοκίμασε κάτι από θέμα τακτικής, αλλά τόνισε πως το Σάββατο θα δείξει βίντεο στους παίκτες με τα "θέλω" του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ