Άλλαξε το έμβλημα της ΑΕΚ

Μια μικρή αλλαγή υπάρχει σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές στο έμβλημα της ΑΕΚ, η οποία έγινε ύστερα από απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει γνωστό, καθώς δύσκολα κάποιος μπορεί να το παρατηρήσει, ωστόσο το περσινό έμβλημα της Ένωσης, σε σχέση με το φετινή έχει μια μικροαλλαγή.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε την ιδέα στη δεξιά εσωτερική πλευρά του φτερού του Δικεφάλου να τοποθετηθεί ο σταυρός και η σφαίρα (ή μπόμπα), στοιχεία τα οποία δεν υπήρχαν μέχρι πρότινος.

Αυτό που πρέπει να διευκρινιστεί είναι ότι ο σταυρός και η σφαίρα στα νύχια του Δικέφαλου συμβολίζουν την πνευματική και κοσμική εξουσία αντίστοιχα.

Έτσι λοιπόν τόσο οι νέες εμφανίσεις, όσο και τα ρούχα της προπόνησης είναι πλέον αλλαγμένα, ενώ στο  καινούργιο σάιτ της ΠΑΕ θα υπάρχει ο νέος Δικέφαλος με τον σταυρό και την σφαίρα.

Δείτε την αλλαγή:

Πηγή: aek1924.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΡΟΜΑ

Βραβεύει τον Τότι η ΑΕΚ

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το τελευταίο τέλος του Game of Thrones

Όσο εμείς περνούσαμε σχεδόν δύο χρόνια γράφοντας θεωρίες για το 'Game of Thrones', η Jeanie Finlay μπήκε στα απροσπέλαστα σετ της σειράς και έφτιαξε το μεγάλο αντίο του HBO στη ναυαρχίδα της τελευταίας δεκαετίας του. Το ντοκιμαντέρ 'The Last Watch' κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 26 Μαΐου στις 4 μετά τα μεσάνυχτα, και τη Δευτέρα 27 Μαΐου στις 22:00, από το Novacinema1HD. Κράτα χαρτομάντιλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ