ΑΕΚ

Αιχμές του Χιμένεθ για τη διαιτησία του Παπαδόπουλου

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε πως η ΑΕΚ στάθηκε άτυχη κόντρα στην Ξάνθη, αφού δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες σε περισσότερα γκολ, ενώ άφησε αιχμές και για τη διαιτησία του Ιωάννου Παπαδόπουλου.

Η ΑΕΚ απώλεσε για δεύτερη σερί αγωνιστική βαθμούς, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Ξάνθη στα Πηγάδια στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή και "υποχώρησε" στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στο -1 απ' τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μανόλο Χιμένεθ υποστήριξε πως οι "κιτρινόμαυροι" στάθηκαν άτυχοι κόντρα στην Ξάνθη, αφού δεν κατάφεραν να μετουσιώσει τις ευκαιρίες σε περισσότερο γκολ, ενώ άφησε αιχμές και για τη διαιτησία του Ιωάννου Παπαδόπουλου.

Δεν θα μπορούσαμε να είχαμε παίξει καλύτερα

"Δεν είναι πρόβλημα το να δημιουργείς πολλές ευκαιρίες, είναι ατυχία. Δεν θα μπορούσαμε να είχαμε παίξει καλύτερα ή να είχαμε φτιάξει περισσότερες ευκαιρίες απόψε, όπως δεν θα μπορούσε να είχε κάνει λιγότερα ο αντίπαλος μας από το να προσπαθήσει να κερδίσει τον βαθμό. Είτε έπαιζε με έντεκα, είτε με δέκα, είτε με εννέα παίκτες προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο.

Το πρόβλημα δεν είναι ο αντίπαλος, ο οποίος κάνει τη δουλειά του, το θέμα είναι να κάνουν οι αρμόδιοι αυτό που πρέπει ώστε να μην καλύπτουν αυτή τη 'βρώμικη' δουλειά, δεν θέλω να πω κάτι άλλο πάνω σε αυτό, είναι ξεκάθαρο. Ήμασταν πολύ ανώτεροι απόψε, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα, όμως θα ήταν δειλία να πούμε ότι παίξαμε καλύτερα όταν ο αντίπαλος μας έμεινε με εννέα ποδοσφαιριστές".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ