ΑΕΚ

Αιχμές για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό από Ζεράλδες

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πορτογάλος πρώην μέσος της ΑΕΚ, Τσίκο Ζεράλντες, υποστήριξε σε συνέντευξη στην πατρίδα του ότι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ελέγχουν το ελληνικό πρωτάθλημα, σχολιάζοντας τη διαιτησία στη Super League 1.

Ο Τσίκο Ζεράλδες ήλθε στην Ελλάδα για την ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι έπειτα από εισήγηση του συμπατριώτη του πρώην προπονητή της Ένωσης, Μιγκέλ Καρντόζο, αλλά δεν στέριωσε στα μέρη μας.

Επέστρεψε στη Σπόρτινγκ, από την οποία μάλιστα, είχε αποκτηθεί δανεικός. Ο 24χρονος Πορτογάλος μέσος σε συνέντευξή του στη Record υποστήριξε ότι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ελέγχουν το ελληνικό πρωτάθλημα, σχολιάζοντας τη διαιτησία στη Super League 1.

"Ο Μιγκέλ (Καρντόσο) έφυγε μετά από την πρώτη αγωνιστική και υπήρχε μεγάλη αναταραχή. Το πρωτάθλημα ελέγχεται από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Ανακάλυψαν το VAR για να προσποιηθούν ότι (το πρωτάθλημα) είναι σοβαρό, αλλά αν δεις τις διαιτησίες...

Υπάρχουν περιορισμοί, για παράδειγμα οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας δεν μπορούν να δουν το ματς. Ήθελα να δω το Ολυμπιακός - ΑΕΚ από τη σουίτα των παικτών και δεν με άφησαν", τόνισε ο Πορτογάλος.

Έχει αγωνιστεί σε τρία ματς με την ΑΕΚ, κόντρα σε ΑΕΛ, Λαμία και Ξάνθη στο πρωτάθλημα και σε τρία στα προκριματικά του Europa League κόντρα σε Κραϊόβα και Τράμπζονσπορ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ