Αισιοδοξία για Βράνιες

Μετά την αρχική ανησυχία για την κατάσταση του Βόσνιου στόπερ, ήρθε η αισιοδοξία πως μπορεί να επιστρέψει σύντομα στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων της ΑΕΚ.

Η αλήθεια είναι πως με το κτύπημα του Όγκνιεν Βράνιες, στην ΑΕΚ "λαχτάρησαν". Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα του δεύτερου απεικονιστικού ελέγχου, υπήρχε φόβος ακόμα και κάταγμα στο μετατάρσιο.

Τελικά, όχι μόνο ο Βόσνιος στόπερ απέφυγε τα χειρότερα, όπως ήδη διαβάσατε στο Sport24, αλλά πλέον υπάρχει και αισιοδοξία για σύντομη επιστροφή του στις προπονήσεις. Αφενός είναι τέτοιο το "σκαρί" του Βράνιες, που κάθε είδους κακώσεις, τις ξεπερνά σε χρόνο μηδέν.

Αφετέρου το πόδι του, παρόλο που και χθες (10/7) ήταν ακόμα πρησμένο, φαίνεται να αντιδρά καλά στην θεραπεία. Και γι αυτό και υπάρχει αισιοδοξία, πως μπορεί να προλάβει να επιστρέψει στις προπονήσεις, ακόμα και εδώ στο Κίελτσε. Αλλά αυτό θα φανεί τις επόμενες μέρες. Τουλάχιστον είναι πλέον δεδομένο, πως δεν τίθεται ζήτημα απουσίας του Βράνιες, από το πρώτο ματς, του τρίτου προκριματικού για το Champions League.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24