ΑΕΚ

Αϊντάρεβιτς: "Έχω συνηθίσει να παίζω πιο ψηλά"

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΕΚ (SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΑΙΝΤΑΡΕΒΙΤΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΕΚ (SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΑΙΝΤΑΡΕΒΙΤΣ ICON

Ο Άστριτ Αϊντάρεβιτς άφησε να εννοηθεί ότι θα ήθελε να αγωνίζεται πιο ψηλά στον αγωνιστικό χώρο, ενώ υποστήριξε ότι στόχος της ΑΕΚ ήταν η νίκη στη Λεωφόρο.

Ο Άστριτ Αϊντάρεβιτς χαρακτήρισε θετικό αποτέλεσμα την ισοπαλία της ΑΕΚ στο τελευταίο λεπτό με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, έστω κι αν θα ήθελε κάτι περισσότερο, ενώ υπογράμμισε στη "Nova" ότι η κανονική θέση του είναι πιο ψηλά στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να βγάζει πάσες όπως αυτή που έφεραν το γκολ του Μάρκο Λιβάγια.

Για τη φάση του γκολ

"Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορούσα. Ξέρω ότι έχω αυτήν την πάσα στην επίθεση. Πριν έρθει καν η μπάλα, είδα ότι έχω δύο παίκτες στην άλλη πλευρά και ότι ήταν και οι δύο ελεύθεροι, ο Μάρκο και ακόμα ένας που δεν θυμάμαι ποιος ήταν, και έδωσα την πάσα".

Για το πώς υπήρχε καθαρή σκέψη στο τελευταίο λεπτό

"Δεν είχαμε κάτι να χάσουμε. Ήμασταν στο 0-1. Είτε ήμουν εγώ είτε άλλος, δεν έχει σημασία. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς σήμερα. Το έχω κάνει και στο παρελθόν, που έπαιζα πιο ψηλά. Στην ΑΕΚ παίζω πιο αμυντικά. Είναι δύσκολο, αλλά προσπαθώ να δώσω τα πάντα στην ομάδα και είμαι χαρούμενος".

Για το αν δικαιούταν κάτι παραπάνω η ΑΕΚ

"Φυσικά. Είχαμε την κατοχή, αλλά πρέπει να κάνεις κάτι παραπάνω. Είναι εύκολο να έχεις την κατοχή, αλλά πρέπει να απειλήσεις περισσότερο. Δεν το κάναμε σήμερα, όπως το κάναμε συνήθως. Με το 0-1, το να πάρεις τον πόντο στο τελευταίο λεπτό είναι καλό, ωστόσο θέλαμε τους τρεις βαθμούς, χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς. Πάντως, είμαστε χαρούμενοι κι έτσι, όπως ήρθε το παιχνίδι".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ