ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αϊντάρεβιτς: "Είμαστε κοντά με την ΑΕΚ για να λύσουμε το συμβόλαιο"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Πολύ κοντά σε συμφωνία με την ΑΕΚ για διαζύγιο είναι ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, όπως αποκάλυψε ο διεθνής με την Αλβανία μέσος σε συνέντευξή του σε σουηδική ιστοσελίδα.

Μπορεί ο Αντρέ Σιμόες, ο Τάσος Μπακασέτας και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος να έχουν βγει από το αγωνιστικό "κάδρο" της ΑΕΚ, όμως προπονήσεις κάνουν ακόμα στα Σπάτα.

Διαφορετικά ήταν τα πράγματα, όπως είχατε διαβάσει στο Sport24.gr, με τον Αστρίτ Αϊντάρεβιτς. Ο διεθνής με την Αλβανία μέσος, δεν πηγαίνει ήδη από την Δευτέρα (26/11) ούτε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ και το διαζύγιο είναι θέμα ημερών. Όπως ο ίδιος ο Αϊντάρεβιτς επιβεβαίωσε μιλώντας στο σουηδικό σαιτ "Fotbollskanalen", η συμφωνία με την Ένωση είναι πολύ κοντά.

"Είμαστε έτοιμοι να λύσουμε το συμβόλαιο με καλό τρόπο. Είμαστε σε συζητήσεις και είμαστε κοντά. Για την ακρίβεια είμαστε πιο κοντά σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα. Θα δούμε μέσα στις επόμενες δύο με τρεις μέρες, αλλά φαίνεται ότι θα κλείσει θετικά και θα τερματιστεί το συμβόλαιο.

Θα γυρίσω σπίτι και θα δούμε τι θα συμβεί. Η σύζυγός μου είναι έγκυος και απέχουμε λίγο από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, συνεπώς δεν έχω πολύ χρόνο να σκεφτώ. Θα δούμε αν θα πάω στη Σουηδία ή κάπου αλλού.

Δεν ξέρω ακόμα. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι υπάρχουν κάποιες προτάσεις και θα επιλέξω το καλύτερο για μένα και για την οικογένειά μου. Αλλά ακόμα δεν γνωρίζω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ