ΑΕΚ

Αινιγματικός ο Αζντάρεβιτς

Αινιγματικός ο Αζντάρεβιτς

Ο Σουηδός μέσος, Αστρίτ Αζντάρεβιτς που αποτελεί μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ, δεν άνοιξε τα χαρτιά όσον αφορά στην επόμενη ομάδα του. Tι είπε για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Εδώ και λίγες μέρες ο Αστρίτ Αζντάρεβιτς κυκλοφορεί ελεύθερος, καθώς το συμβόλαιο του με την Έρεμπρο, έχει ολοκληρωθεί. Βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της ΑΕΚ και κατά κάποιες εκτιμήσεις, η υπόθεση της μεταγραφής του Σουηδού μέσου, είναι εξαιρετικά προχωρημένη.

Ωστόσο ο ίδιος ο Αζντάρεβιτς, μιλώντας στην εφημερίδα "Expressen", κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, όσον αφορά το μέλλον του. Και έκανε ντρίμπλες, ακόμα και όταν ρωτήθηκε για την προοπτική να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

"Δεν έχω λάβει καμία απόφαση ακόμη. Δεν βιάζομαι. Υπάρχουν αρκετές επιλογές, θα πρέπει να ελέγξω τι είναι καλύτερη για μένα. Είμαι σε μια ηλικία που θα πρέπει να πάω σε έναν καλό σύλλογο, που πιστεύει σε μένα, που να ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού μου και που θα μπορώ να είμαι ο εαυτός μου. Πρέπει επίσης η απόφασή μου να στηριχθεί και κοινωνικά και οικονομικά. Έχω την ευκαιρία να κάνω κάτι κάλο. Υπάρχει χρόνος.

Πρέπει να βρω το καλύτερο για μένα και τους αγαπημένους μου. Θα ενημερώσω φυσικά την οικογένειά μου. Όποια απόφαση πάρω θα περιλαμβάνει και την οικογένειά μου μέσα. Προηγουμένως σκεφτόμουν τον εαυτό μου. Τώρα έχω χτίσει μια οικογένεια. Έχω πει ότι θέλω να πάρω μεταγραφή αν υπάρχει μόνο κάτι πολύ καλύτερο από την Έρεμπρο. Κάτι πολύ καλύτερο απ’ ότι έχω τώρα, τόσο κοινωνικά όσο και ποδοσφαιρικά. Μέχρι τις 31 Ιανουαρίου έχω και καιρό για να μπορώ να αποφασίσω. Μετά τελειώνει η μεταγραφή περίοδος".

Όσο για το αν υπάρχει κάποια ομάδα από μεγάλο πρωτάθλημα που να τον θέλει: "Υπήρξε ενδιαφέρον. Δεν κοστίζω πολλά χρήματα γιατί είμαι ελεύθερος. Δεν ειμαι μόνο ένας καλός ποδοσφαιριστής, αλλά και ένας χαρακτήρας που πολλοί θέλουν στην ομάδα τους. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, τώρα είναι μόνο εγώ να βρω το σωστό".

Ενώ όταν ο Αζντάρεβιτς ρωτήθηκε για το ελληνικό πρωτάθλημα, απάντησε διπλωματικά: "Υπάρχουν μεγάλες ομάδες εκεί. Η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Τρεις σύλλογοι που παίζουν στην Ευρώπη και προσελκύουν παίκτες. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και ταπεινοί. Η απόφαση αυτή είναι σημαντική για το μέλλον μου. Η απόφασή μου μπορεί να έρθει και πριν τις 31 Ιανουαρίου. Εξαρτάται από το ποιος θα με θέλει πιο πολύ"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ