ΑΕΚ

Αγωνία για Χριστοδουλόπουλο και Τσιγκρίνσκι

Αγωνία για Χριστοδουλόπουλο και Τσιγκρίνσκι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ανησυχία υπάρχει στην ΑΕΚ για το μέγεθος της ζημιάς στο πόδι του Έλληνα μέσου, Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, και του Ουκρανού στόπερ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Στην ΑΕΚ φέτος έχουν συμβεί πολλά στραβά, ανάποδα και περίεργα. Για παράδειγμα, ο Τζονλέον Λέσκοτ τραυματίστηκε στο γόνατο και έφτασε μέχρι το χειρουργείο, κάνοντας ποδήλατο σε μέρα ρεπό. Όπερ σημαίνει, πως πλέον τα πάντα μπορεί να προκύψουν. Ακόμα και σοβαροί τραυματισμοί, μετά από ένα οικογενειακό φιλικό παιχνίδι για ξεμούδιασμα.

Εξ ου και η ανησυχία των ανθρώπων της ΑΕΚ για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Αμφότεροι, όπως ήδη έχετε διαβάσει στοSport24.gr, αποχώρησαν από το γήπεδο με ενοχλήσεις στους τετρακέφαλους. Η αρχική εκτίμηση είναι για κάκωση, όμως ενδείξεις και φόβοι για μυϊκό τραυματισμό.

Οι εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθούν οι δυο ποδοσφαιριστές θα είναι αυτές που θα φανερώσουν το μέγεθος της ζημιάς. Αν είναι σοβαρή και πόσο. Πάντως ανησυχία πως πρόκειται για κάτι πιο σοβαρό από μια κάκωση, ειδικά για τον Λάζαρο, υπάρχει στους ανθρώπους μετά την πρώτη εικόνα.

Και φυσικά πλέον ο Ζοσέ Μοράις «κάθεται» σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς δεν θέλει ούτε να σκεφτεί πως υπάρχει περίπτωση να χάσει έναν εκ των δυο παικτών. Πολύ περισσότερο και τους δυο. Θυμίζουμε πως ο Χριστοδουλόπουλος έχει ήδη περάσει μια θλάση στο ξεκίνημα της σεζόν. Ενώ ο Τσιγκρίνσκι είχε ταλαιπωρηθεί πέρυσι από θλάσεις.

Photo credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ