ΑΕΚ

Αγωνία για τον Λόπες στην ΑΕΚ

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:EUROKINISSI) EUROKINISSI

Από διάταση στους οπίσθιους μηριαίους υποφέρει ο Λόπες και είναι άγνωστο αν θα προλάβει το πρώτο ματς με την Βίντι στις 22 Αυγούστου.

Είναι δεδομένο πως πλέον το έχει η μοίρα του Μαρίνου Ουζουνίδη, να αγωνιά για την κατάσταση (τουλάχιστον) ενός ποδοσφαιριστή του, πριν από ένα παιχνίδι. Αυτή την φορά είναι ο Έλντερ Λόπες που δεν είναι καθόλου σίγουρο πως θα προλάβει να είναι έτοιμος για το πρώτο ματς με την Βίντι στην Βουδαπέστη στις 22 Αυγούστου.

Ο Πορτογάλος μπακ έμεινε εκτός από την ρεβάνς με την Σέλτικ, αλλά υποφέρει από μια διάταση οπίσθιων μηριαίων. Και μάλιστα στην προπόνηση σήμερα Πέμπτη (16/8), ο Λόπες έκανε μόνο θεραπεία. Όμως θα φανεί τις επόμενες μέρες και ανάλογο την πορεία της κατάστασης, αν θα μπορέσει να προλάβει το πρώτο ματς με τους Ούγγρους.

Κατά τα άλλα, ο Πέτρος Μάνταλος έκανε ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης, καθώς στη ρεβάνς με την Σέλτικ έπαιξε για 20 λεπτά, χωρίς σχεδόν καθόλου προπόνηση. Ωστόσο τις επόμενες μέρες θα μπει κανονικά σε φουλ ρυθμούς δουλειάς, για να μπορέσει να ετοιμαστεί για το παιχνίδι με την Βίντι.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και θεραπεία ο Λούκας Μπογέ. Κανένας εκ των δυο πάντως, δεν υπολογίζεται για τα δυο ματς με τους Ούγγρους.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ