ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ζεσταίνεται η πώληση του Μπάρκα

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ψήνεται πρόταση για τον Βασίλη Μπάρκα. Σοβαρά γραφεία ατζέντηδων ρωτούν, ομάδες δείχνουν ενδιαφέρον και στην Ένωση αναμένουν δυνατές επίσημες προτάσεις.

Τις τελευταίες ημέρες, το ενδιαφέρον για τον διεθνή γκολκίπερ της ΑΕΚ Βασίλη Μπάρκα, έχει θεριέψει! Σοβαρά γραφεία ατζέντηδων, τα οποία συνεργάζονται με ομάδες υψηλών ταχυτήτων σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, επικοινωνούν με την ΠΑΕ, βολιδοσκοπώντας προθέσεις.

Επίσημη πρόταση δυνατή, αυτή δηλαδή που θα βάλει τους ανθρώπους της ΑΕΚ σε διαδικασία συζήτησης για την πώληση του Μπάρκα, δεν έχει προκύψει. Ωστόσο το ολοένα και αυξανόμενο ενδιαφέρον των τελευταίων ημερών, δημιουργεί στα υψηλά κλιμάκια της κιτρινόμαυρης εταιρείας την εντύπωση ότι είναι πολύ πιθανό να "σκάσει" κάτι που θα προκαλέσει εξελίξεις.

Ατζέντηδες από που εδρεύουν στη Γερμανία και στην Αγγλία, έχουν ρωτήσει την ΑΕΚ πως βλέπει την υπόθεση, αν παραχωρεί τον τερματοφύλακά της και με πιο τίμημα. Η απάντηση που λαμβάνουν, προφανώς με υπόδειξη του Δημήτρη Μελισσανίδη, είναι ότι η Ένωση είναι διατεθειμένη να ακούσει και να συζητήσει προτάσεις διψήφιου αριθμού σε εκατ. ευρώ, δηλαδή από 10 εκατ. και πάνω.

Ούτως ή άλλως, για τον διεθνή γκολκίπερ υπάρχει και plan b. Το "σχέδιο Μπάρκας", το οποίο επιμελήθηκε ο Μιγκέλ Καρντόσο και άρεσε στους ανθρώπους της ομάδας, προβλέπει πολλή και στοχευμένη δουλειά υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή τερματοφυλάκων Ντάνιελ Μάρτι Κορέια, με στόχο το διπλασιασμό της χρηματιστηριακής αξίας του 25χρονου τερματοφύλακα, σε έναν χρόνο από σήμερα.

Σύμφωνα με την προσέγγιση του νέου προπονητικού επιτελείου της ΑΕΚ με επικεφαλής τον κόουτς, ο Μπάρκας θα γίνει πολύ πιο ώριμος και συνολικά καλύτερος τερματοφύλακας υπό την καθοδήγηση του Κορέια, ο οποίος αφίχθει στην Ελλάδα με ειδικά προγράμματα σχεδιασμένα πάνω στις αδυναμίες του Μπάρκα αλλά και των άλλων τερματοφυλάκων της Ενωσης, με στόχο τη βελτίωσή τους.

Από την άλλη βέβαια, το ενδιαφέρον της Ρόμα είναι υπαρκτό, αν και όχι κατατεθειμένο ακόμα με μορφή επίσημη. Γράφονται πολλά στην Ιταλία, ακόμα και για ενδεχόμενη προσφορά 8 εκατ. ευρώ για την αγορά του από το σύλλογο της πρωτεύουσας, ωστόσο τίποτα περισσότερο δεν έχει προκύψει. Τίποτα το χειροπιαστό. Υπάρχουν όμως κι άλλες ομάδες που μπορεί να δελεάσουν την ΑΕΚ με ένα μεγάλο ποσό, φήμες κάνουν λόγο για την Πόρτο έως και τη Μπενφίκα αν πουλήσει τον Βλαχοδήμο. Οψόμεθα!

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ