ΑΕΚ

ΑΕΚ: Χωρίς Μπακάκη, αλλά με Μπάρκα κόντρα στον ΠΑΟΚ

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΕΛΤΙΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΕΛΤΙΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (01/07, 21:00), από την οποία απουσιάζει ο τραυματίας Μιχάλης Μπακάκης, ενώ αντίθετα επιστρέφουν οι Βασίλης Μπάρκας και Έλντερ Λόπες.

H AEK ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (01/07, 21:00) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των playoffs της Super League, με τον Μάσιμο Καρέρα να ανακοινώσει την αποστολή μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μιχάλη Μπακάκη, ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, ενώ αντίθετα κανονικά στην αποστολή βρίσκονται οι Βασίλης Μπάρκας και Έλντερ Λόπες, καθώς κι οι Πέτρος Μάνταλος, Αντρέ Σιμόες και Νέλσον Ολιβέιρα που εξέτισαν την ποινή τους.

Από εκεί και πέρα, εκτός βρίσκεται κι ο Νίκλας Χουλτ που αποχώρησε από τους "κιτρινόμαυρους", καθώς αρνήθηκε να επεκτείνει το συμβόλαιό του μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας, Τσιντώτας, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Σιμάνσκι, Κρίστισιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάγια, Αραύχο, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

AEK: Μέσα Μπάρκας και Λόπες
ΑΕΚ: Τελειώνει η αγορά του Σιμάνσκι, αποχωρεί ο Χουλτ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ