ΑΕΚ

AEK: Χωρίς Λόπες, Ολιβέιρα, Παουλίνιο, Μπότο και Γιακουμάκη στο Αγρίνιο

AEK: Χωρίς Λόπες, Ολιβέιρα, Παουλίνιο, Μπότο και Γιακουμάκη στο Αγρίνιο

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο για την πρώτη αναμέτρηση των προημιτελικών κόντρα στον Παναιτωλικό με αρκετές απουσίες.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της Τρίτης (4/2) η ΑΕΚ ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο για το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Μάσιμο Καρέρα δεν υπολογίζει τέσσερις ποδοσφαιριστές, καθώς ο Έλντερ Λόπες δεν προπονήθηκε λόγω ενόχλησης στον δεξιό προσαγωγό, ενώ οι Νέλσον Ολιβέιρα, Παουλίνιο και Μπότος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Εκτός έμεινε και ο Γιώργος Γιακουμάκης, αφού η ΑΕΚ τα έχει βρει με την Ασντόντ για τον δανεισμό του. Στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού δεν είναι επίσης ο Μπάρκας και ο τιμωρημένος Κρίστιτσιτς.

Στην αποστολής της ΑΕΚ βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Λιβάια, Αραούχο, Χριστόπουλος.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ