ΑΕΚ

ΑΕΚ: Χάνει τον τελικό με Ολυμπιακό ο Σιμάνσκι

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι θα υποβληθεί την Πέμπτη (20/8) σε καθαρισμό στην περιοχή του αχίλλειου τένοντα και θα χάσει τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Εκτός σίγουρα από τον τελικό του Κυπέλλου (30/8) ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό τίθεται ο Νταμιάν Σιμάνσκι. o 25χρονος Πολωνός μέσος της Ένωσης αφού εξετάστηκε από τον προσωπικό του γιατρό στην Πολωνία και σε συνεννόηση με τον επικεφαλής του κιτρινόμαυρου ιατρικού επιτελείου θα υποβληθεί σε καθαρισμό στην περιοχή του δεξιού του αχιλλείου τένοντα.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το διάστημα της απουσίας του, ενώ νεότερη ενημέρωση θα δοθεί σχετικά μετά από την επέμβαση της Πέμπτης (20/8).

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου, Πέταρ Καραγκλάγιτς, υπέστη διάστραμμα στην αριστερή ποδοκνημική.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ:

"Ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, το οποίο προέβλεπε διπλή προπόνηση (10.00 και 18.30) στα Σπάτα.

Πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης, όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβλήθηκαν στο καθιερωμένο τεστ για την ανίχνευση του ιού covid-19.

Στη διάρκεια της προπόνησης αποχώρησε ο Πέταρ Καρακλάιτς, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι, ο οποίος είχε ταξιδέψει τις προηγούμενες ημέρες στην Πολωνία για να εξεταστεί από τον προσωπικό του ιατρό, εξετάστηκε σήμερα και από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας, Παντελή Νικολάου και η απόφαση που πάρθηκε είναι να υποβληθεί σε καθαρισμό στην περιοχή του δεξιού του αχιλλείου τένοντα, την Πέμπτη στο Ιατρικό Κέντρο.

Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπονητικό δίτερμα με τη συμμετοχή της ομάδας Κ19, στις 18.30".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ