ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Χάνει και τον Μπακάκη

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με απώλεια ακόμα δυο βαθμών αλλά και με τον Μιχάλη Μπακάκη τραυματία επέστρεψε η ΑΕΚ από την Λάρισα μετά την ισοπαλία (0-0) με την ΑΕΛ.

Την παραμονή του αγώνα με την Λάρισα, η ΑΕΚ "έχασε" τον Πέτρο Μάνταλο με ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Επιστρέφοντας από την Λάρισα, "έχασε" και τον Μιχάλη Μπακάκη. Ο διεθνής μπακ είχε έντονους πόνους στην ποδοκνημική και γι αυτό και υποχρεώθηκε να φύγει πρόωρα από το ματς.

Ο Μπακάκης θα χρειαστεί να κάνει εξετάσεις (πιθανότατα την Τρίτη 18/12) για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς. Πάντως δύσκολα θα παίξει στο ματς της Κυριακής (23/12) με τον Λεβαδειακό, ενώ ακολουθεί η διακοπή για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Επίσης ο Μαρίνος Ουζουνίδης περιμένει να διαπιστωθεί αν υπάρχει ζημιά στους προσαγωγούς του Μάνταλου και πόσο μεγάλη είναι. Και ανάλογα θα κριθεί αν θα μπορέσει ο αρχηγός της ΑΕΚ είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής ή θα πάει και αυτός, όπως και ο Μπακάκης, για το νέο… χρόνο.

Πάντως οι παίκτες της ΑΕΚ παρόλο που είχαν την Κυριακή (16/12) παιχνίδι και ταξίδι από την Λάρισα, τη Δευτέρα (17/12) έχουν κανονικά απογευματινή προπόνηση στα Σπάτα. Υπάρχει εξάλλου και το ματς κυπέλλου στον Βόλο την Πέμπτη (20/12).

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ