ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Χαμηλοί τόνοι για Αρέγκι

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μπορεί από την άλλη άκρη του Ατλαντικού ο Αντριάν Αρέγκι να φέρεται να ετοιμάζει βαλίτσες για την Αθήνα, όμως από την ΑΕΚ εξακολουθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην υπόθεση του Αργεντινού χαφ.

Υπό κανονικές συνθήκες, αν ένας υποψήφιος μεταγραφικός στόχος εμφανιζόταν έτοιμος να πάρει τις βαλίτσες του και να έρθει στην Αθήνα, τότε η υπόθεση θα έμοιαζε σχεδόν τελειωμένη. Ωστόσο στην περίπτωση της ΑΕΚ και του Αντριάν Αρέγκι, τα πράγματα μοιάζουν ολίγον διαφορετικά. Δεδομένα η Ένωση έχει στην μεταγραφική της λίστα τον Αργεντινό φορ και αυτό δεν αμφισβητείται.

Παρά το γεγονός όμως πως ο Αρέγκι εμφανίζεται έτοιμος να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή, στην ΑΕΚ εξακολουθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην υπόθεση. « Δεν υπάρχει κάτι δεδομένο και τελειωμένο στην υπόθεση» έλεγε υψηλόβαθμό στέλεχος της ΠΑΕ.

Ενδεχομένως στην ΑΕΚ να κρατούν την συγκεκριμένη στάση, έχοντας κάποια άλλη μεταγραφική επιλογή σε πρώτη προτεραιότητα. Χωρίς ωστόσο η περίπτωση του Αρέγκι, να μπλέκεται με τους στόχους που κυνηγά η Ένωση στη Σουηδία. Άλλωστε ο Αργεντινός είναι ένας μέσος με διαφορετικά χαρακτηριστικά, μ’ αυτά που αναζητά η ΑΕΚ στην σουηδική μεταγραφική αγορά, όπως έχετε διαβάσει στο Sport24.gr. Επομένως δεν μπλέκονται οι υποθέσεις.

Πάντως σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ χωρίς να «καίει» το θέμα της μεταγραφής του Αρέγκι, εξακολουθεί να κρατά χαμηλούς τόνους. Ο Αργεντινός μέσος έπαιξε τα ξημερώματα βασικός στην ήττα της Σαν Μαρτίν από την Νιούελς με 3-0. Και αντικαταστάθηκε στο 83ο λεπτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΑΕΚ: Η φοβερή "ποδιά" του Αρέγκι που θέλει η Ένωση
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ