ΑΕΚ

ΑΕΚ: Χαφ από την Κολομβία "στέλνουν" στην Ένωση

Bruno Guimaraes of Brazil's Atletico Paranaense, right, and Rafael Carrascal of Colombia's Deportes Tolima fight for the ball during a Copa Libertadores Group G soccer match in Curitiba, Brazil, Tuesday, April 9, 2019. (AP Photo/Giuliano Gomes)
Bruno Guimaraes of Brazil's Atletico Paranaense, right, and Rafael Carrascal of Colombia's Deportes Tolima fight for the ball during a Copa Libertadores Group G soccer match in Curitiba, Brazil, Tuesday, April 9, 2019. (AP Photo/Giuliano Gomes) AP

Δημοσίευμα στην Κολομβία εμπλέκει την ΑΕΚ με την περίπτωση του 26χρονου χαφ, Ραφαέλ Καρασκάλ ο οποίος μένει ελεύθερος από την Τολίμα και πολιορκείται από ομάδες της Λατινικής Αμερικής.

Ως την ευκαιρία του Ραφαέλ Καρασκάλ (σ.σ στην κεντρική φωτογραφία με τη λευκή εμφάνιση) να παίξει για πρώτη φορά στην Ευρώπη παρουσιάζουν οι Κολομβιανοί την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ στην Λατινική Αμερική εμπλέκουν τον 26χρονο κεντρικό χαφ με την Ένωση, σημειώνοντας μάλιστα ότι υπάρχουν συζητήσεις που βαίνουν σε καλό δρόμο.

Παράλληλα, τονίζεται ότι ο Ραφαέλ Καρασκάλ επειδή μένει ελεύθερος από την Τολίμα στην οποία ανήκει ενδιαφέρει και άλλες ομάδες, πέραν της ΑΕΚ, όπως είναι οι Ατλέτικο Κάλι και Σάντα Φε.

Στην Κολομβία, επίσης, το έχουν σίγουρο κατά 95% ότι ο 26χρονος θα γίνει "κιτρινόμαυρος", καθώς απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να επέλθει συμφωνία.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ένωση ψάχνεται για ενίσχυση κυρίως στη θέση του στόπερ, αλλά ο Μιγκέλ Καρντόσο με δηλώσεις του δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο η ομάδα του να κινηθεί και για κάτι άλλο, εφόσον είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση και μπορεί να βοηθήσει το πλάνο του. Το ρεπορτάζ για τον Καρασκάλ έχει μεταφερθεί από την eldeportivo.com.co.

Από πλευράς ΑΕΚ, πάντως, σημειώνουν ότι δεν υπάρχει θέμα Καρασκάλ και αποτελεί μπέρδεμα του τοπικού Τύπου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ