ΑΕΚ

ΑΕΚ: Βέρντε και δύο προχωρημένες εναλλακτικές

ΑΕΚ: Βέρντε και δύο προχωρημένες εναλλακτικές

Η ΑΕΚ επιχειρεί να κλείσει το κενό 2,5 ετών στα εξτρέμ με τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών στο κάδρο. Ψηλά του Βέρντε, αλλά υπάρχει και διπλό εναλλακτικό πλάνο σε καθόλα πρώιμο στάδιο.

Ο σχεδιασμός της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν, με στόχο ο Μιγκέλ Καρντόσο να έχει όσο το δυνατόν περισσότερα "όπλα" στην προετοιμασία, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Οι "κιτρινόμαυροι" κορυφώνουν αυτές τις ημέρες τη διαδικασία για να ενισχυθεί το ρόστερ μ' έναν ποιοτικό εξτρέμ που φαίνεται να λείπει από τότε που αποχώρησε ο Έλντερ Μπαρμπόσα.

Τ' όνομα που κυριαρχεί το τελευταίο διάστημα σε Ελλάδα, αλλά και Ιταλία είναι αυτό του Ντανιέλε Βέρντε. Στη γειτονική χώρα, μάλιστα, ανέφεραν ότι ο ποδοσφαιριστής τα έχει βρει σε όλα με την Ένωση και πλέον μένει να γίνει συμφωνία με την Ρόμα η οποία αξιώνει 2.000.000 ευρώ για τον 24χρονο. Από το ρεπορτάζ, πάντως, δεν προκύπτει ότι το θέμα είναι τόσο προχωρημένο όσο το παρουσιάζουν τα Μέσα στην Ιταλία. Ως δεδομένο, κάτι που είχε πει και ο ατζέντης του παίκτη, Λουίτζι Λάουρο στο Sport24.gr είναι ότι στον Βέρντε δεν περνάει αδιάφορη η προοπτική της Ελλάδας και της ΑΕΚ " ...είναι μεγάλη ομάδα, θα του άρεσε..." η χαρακτηριστική ατάκα.

Βέβαια, πέραν του Βέρντε κάτι άλλο που κυκλοφορεί στα κεντρικά της Ένωσης στο Μαρούσι είναι ότι παράλληλα δουλεύονται και δύο εναλλακτικές περιπτώσεις. Οι "κιτρινόμαυροι" πάνε οργανωμένοι στην επιχείρηση με τον Ιταλό, ώστε σε περίπτωση που δεν "κάτσει" για τον έναν ή τον άλλο λόγο να τερματίσουν το θέμα του εξτρέμ με μία από τις δύο εναλλακτικές. Αμφότεροι οι δύο παίκτες του plan b φέρεται να είναι προχωρημένοι σε καλό επίπεδο, άρα δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις στα "φτερά" της ΑΕΚ και σύντομα κιόλας.

Κάτι που έχει παρατηρηθεί σε ανάλογες περιπτώσεις και το αναφέρουμε είναι ότι για επικοινωνιακούς λόγους η ΑΕΚ και η κάθε ομάδα φυσικά, μπορεί προς τα έξω να περνάει ότι έχει πέσει με τα μούτρα στον Βέρντε για παράδειγμα, όμως ξαφνικά να παρουσιάσει κάτι άλλο στη βιτρίνα που δουλεύεται ταυτόχρονα και αθόρυβα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ