ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τσιγκρίνσκι, η επιστροφή

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, έπειτα από σχεδόν ένα μήνα, έφερε ευχάριστα μαντάτα στον Μανόλο Χιμένεθ κατά την προπόνηση της Πέμπτης (18/4).

Ο τελευταίος των τραυματιών στην ΑΕΚ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, μετά από μάχη που κράτησε παραπάνω από ένα μήνα κατάφερε να βγάλει μέρος του κανονικού προγράμματος του Μανόλο Χιμένεθ, στα Σπάτα, την Πέμπτη (18/4)...

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο Ουκρανός στόπερ, πατάει καλύτερα και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να κάνει την έκπληξη και να προλάβει να βοηθήσει την ομάδα του στον τελικό του Κυπέλλου της 11ης Μαΐου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζουμε πως ο "Τσίγκρι" είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στις 9/3, στο ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Χιμένεθ τον απέσυρε από τον αγωνιστικό χώρο, καθόσον ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Ένωση περίμεναν όλο αυτό το διάστημα να δουν πώς θ' αντιδράσει ο Ουκρανός στην συντηρητική θεραπεία, κι αυτό διότι χρόνος για να ξαπλώσει στο χειρουργικό τραπέζι ο παίκτης υπάρχει. Στόχος των "κιτρινόμαυρων" όσον αφορά στο χειρουργείο είναι αυτό να γίνει στο τέλος της σεζόν και ο 32χρονος να προλάβει να είναι 100% έτοιμος στο ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Διαβάστε ακόμη
ΑΕΚ: Φάκελος Τσιγκρίνσκι
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ