ΑΕΚ

ΑΕΚ: Το video της αποχώρησης Καρντόσο στη 01:40

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr κατέγραψε τις τελευταίες στιγμές του Μιγκέλ Καρντόσο στο Ολυμπιακό Στάδιο ως προπονητή της ΑΕΚ.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΚ. Το Sport24.gr έμεινε μέχρι αργά τα ξημερώματα της Δευτέρας (26/8) στο κέντρο των εξελίξεων, καταγράφοντας όλα όσα συνέβησαν στο Ολυμπιακό Στάδιο μετά από την αποτυχημένη πρεμιέρα της Ένωσης στην Super League 1 κόντρα στην Ξάνθη.

Διαβάσατε για την παρουσία των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ έξω από τα επίσημα, την επίσκεψή τους μέσα στα αποδυτήρια και το μήνυμα στον Δημήτρη Μελισσανίδη ν' απομακρύνει τον Πορτογάλο από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, πράγμα που είχε συμβεί προτού αποχωρήσει ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης από το Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, φεύγοντας από το γήπεδο είχε ήδη εκφράσει τις αποφάσεις του και οι Μιγκέλ Καρντόσο - Νίκος Λυμπερόπουλος ουσιαστικά είχαν τελειώσει. Έστω κι αν ο πρώτος στη συνέντευξη Τύπου έκανε δηλώσεις περί ικανότητας του κλαμπ για ανατροπή τους εις βάρος κλίματος.

Ο πρώην Τεχνικός Διευθυντής, πλέον, αποχώρησε περνώντας από τα επίσημα, εκεί όπου χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους και έπειτα κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του.

Αρκετή ώρα αργότερα, άρχισαν ν' αποχωρούν κάποιοι εκ των ποδοσφαιριστών, όπως και οι άνθρωποι του επιτελείου του Μιγκέλ Καρντόσο. Και στη 01:40 ήταν η ώρα της αποχώρησης του Πορτογάλου.

Ο πρώην πια προπονητής της ΑΕΚ είχε το όχημά του παρκαρισμένο στο δρόμο κάτω από τα επίσημα, μεταξύ αποδυτηρίων και μεικτής ζώνης. Φανερά, ο κόουτς Καρντόσο ήθελε να αποφύγει τους εναπομείναντες δημοσιογράφους, οπότε άφησε τους συνεργάτες του να φύγουν πρώτοι και ο ίδιος μπήκε στο αμάξι του και αποχώρησε.

Δείτε το video της αποχώρησης του Μιγκέλ Καρντόσο:

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ