ΑΕΚ

ΑΕΚ: Το Σάββατο στην Αθήνα ο Ενομπακάρε

Wolverhampton Wanderers' Bright Enobakhare, left, and Manchester City's Eliaquim Mangala battle for the ball during the English League Cup soccer match between Manchester City and Wolverhampton Wanderers at the Etihad Stadium, Manchester, England, Tuesday, Oct. 24, 2017. (Tim Goode/PA via AP)
Wolverhampton Wanderers' Bright Enobakhare, left, and Manchester City's Eliaquim Mangala battle for the ball during the English League Cup soccer match between Manchester City and Wolverhampton Wanderers at the Etihad Stadium, Manchester, England, Tuesday, Oct. 24, 2017. (Tim Goode/PA via AP) TIM GOODE/PA VIA AP

Ο 22χρονος Νιγηριανός επιθετικός, Μπράιτ Ενομπακάρε, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Βίκτωρα Κλωναρίδη, θα βρίσκεται το Σάββατο (6/6) στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ. (VIDEO)

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Μπράιτ Ενομπακάρε στην ΑΕΚ. Ο Νιγηριανός επιθετικός θα βρίσκεται το Σάββατο (6/6) στην Αθήνα, ώστε να έχει τις τελικες συζητήσεις με την Ένωση.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται κυρίως ως δεύτερος επιθετικός, ενώ μπορεί να παίξει και στα "φτερά" της επίθεσης, αλλά και στην κορυφή. Το δεύτερο μισό της εφετινής σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Γουίγκαν, μετρώντας τρεις συμμετοχές. Την τελευταία τριετία έπαιξε κατά σειρά ως δανεικός στην σκοτσέζικη Κιλμάρνοκ, την Κόβεντρι και τη Γουίγκαν.

Αποτελεί εισήγηση του Μάσιμο Καρέρα, στον οποίο προτάθηκε από τον αρχισκάουτ της Τσέλσι την περίοδο που στο τιμόνι των Λονδρέζων ήταν ο Αντόνιο Κόντε, καθώς ο Ενομπακάρε είχε ξεχωρίσει σε μικρή ηλικία, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Παρ' όλα αυτά, οι άνθρωποι της ΑΕΚ θεωρούν πως μπορεί να βοηθήσει και να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο νεαρός επιθετικός είναι διεθνής με την U23 της Νιγηρίας, αγωνιζόμενος βασικός στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής του 2019 (8-22 Νοεμβρίου). Αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Γουλβς, με την οποία πραγματοποίησε 49 συμμετοχές με τρία γκολ και μία ασίστ από το 2015 έως το 2018.

Photo Credits: Tim Goode/PA via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ